Játék készül a Jumper alapján

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Játék készül a 20th Fox Century legújabb tudományos-fantasztikus akciófilmje, a Jumper alapján - az adaptációért a Brash Entertainment felelős.
Játék készül a 20th Fox Century legújabb tudományos-fantasztikus akciófilmje, a Jumper alapján - az adaptációért a Brash Entertainment felelős.



A The Bourne Identityt is jegyző Doug Liman legújabb filmjének hősei a Jumperek, akik képesek arra, hogy bármikor bárhova teleportáljanak a világban - ők a jófiúk. A rosszarcúak ezúttal a Paladinok lesznek, egy titokzatos társaság, mely arra tette esküdött fel, hogy ezen ugráló mutánsokat elteszik láb alól. Egy ifjú Jumper, Griffin szüleit el is rabolják, ő pedig keresésükre indul - nem mindennapi kaland lesz ez! A Hayden Christensen (Anakin Skywalker) és Samuel L. Jackson (Mace Windu) főszereplésével készült film 2008. február 15-én kerül a nyugati mozikba - a Wii-re, PS2-re és X360-ra készülő adaptáció megjelenése három nappal korábban várható.
4.
4.
JcGross
Szerintem nem lessz egyiptomi, legalábbis nekem annyira nem érződött a traileren: http://www.youtube.com/watch?v=9rz5NekSUTM
Mindazonáltal nekem nagyon teccik az ötlet. A platformokat tényleg bővíthetnék bár a prototype-nál is csak pár nappal később derült ki a pc-s megjelenés. A GTA SA-t meg egyenesen ki se adták volna dehát csak kiadták 1/2 év késéssel. Meglátjuk.
3.
3.
Optimus Prime
Jó hír. Nem is hallottam még erről a filmről. Jól hangzik, és úgy látom egyiptomi beütése lesz. Sci-fi és az ősi Egyiptom. A Csillagkapunál már bejött.
1.
1.
kenny22
hmmm... ebből még jó játék is lehet! csak bűvíthetnék a platformokat!
1.
1.
Glek
Huhúúúú ugráló jedik! Ezt meg kell nézni!!! xD xD xD (csak vicceltem mielőtt valaki lehurrogna :P) De tényleg nagyon állat filmnek tűnik, még így pár sor után is... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...