Aki jó a focijátékokban, focizni is tud?

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Sir Geoff Hurst futball-legenda szerint a FIFÁ-ban és a Pro Evolution Soccerben használatos technikák sokban hasonlítanak a valódi focira.
Sir Geoff Hurst futball-legenda szerint a FIFÁ-ban és a Pro Evolution Soccerben használatos technikák sokban hasonlítanak a valódi focira.


Sir Geoff úgy véli, hogy a mai focijátékokban rengeteg a realizmus: nyilván nem arról van szó, hogy az élmény olyan, mintha az igazi sportot űznénk kint a pályán labdával, de a fociban és ez efféle játékokban használatos, legfontosabb technikák sokban hasonlítanak egymásra. Ebből az következik, hogy aki jól tud focizni, a FIFÁ-ban is megállja a helyét a legjobbak között - hogy ez így van-e vagy sem, mindenki döntse el maga.
17.
17.
Tiborc995
szntem erre a pro focistás dologra az a véleményem h ha még nem nyult soha géphez akkor talán de ha megmutatod neki mejikkel mit csinál és megérti megtudja szntem símán verni az ellenséget

16.
16.
kasy
Már eleve nagy próbléma, hogy a FIFÁ-val játsza végig szinte tarkonkon érezzük a logikai, matematikai logaritmusok tervszerűségét. Ha egy bizonyos helyzetben mindig úgyanazt tesszük, tutira vehetjük, a gép ezredjére is úgyanazt fogja reagálni rá. A PES-ben kis koncentrálás után már elveszitjük a fonalat és inkább tűnik óvodás rúgjuk a bőrt játéknak, mint nagy sikerű csapatok rangadójának. Bár nagyszerű játékok, egy igazi mérkőzés lejátszásának élményét nem pótólhatja!
15.
15.
Shadowsomi
Szerintem is marhaság. Pl egy családtagom halálra ver FIFA-ba, de ha a való életben a lábához ér a labda, akkor ott kő kövön nem marad, mindenki hasravágja magát ha kedves az élete. Szóval ez úgy ahogy van hüyleség. Na meg a FIFA-ás cselek! Én imádok focizni ( életben, nem virtuálisan :) ) és kipróbáltam pár cselt, amit ebből a ratyi gameból láttam. Nos elmondhatom, hogy a bicigli cselen kívül szinte mindet lehetetlen megcsinálni. Vagyis a FIFA kicsit sem reális, ráadásul mikor az ember úgy ível ( fifában), hogy hirtelen megfordul, és alápörget, ezáltal megy a labda kb 60 m-et ( egy nagy foci pálya fele), és ezek után vki összehasonlítja a való élettel a játékot, hát nemtudom meg állapítani, hogy milyen elmebajjal kűzkodik az illető, de az elég súlyos.



Sztem :)
13.
13.
huszti
azrét azt is emgnézném, hogy aki jól játszik való életbe, hogy játszik gépen. Mert ha leültetnék oda egy pro focistát, aki elsőnek játszik vele, tök lazán kikapna!
12.
12.
bsebi14
Szerintem igaz, ismerek olyan gyerekt, aki kb. azt tudja, hogy fociban kézzel kell gólt fejelni:), és a fifában is ugyanilyen rossz
11.
11.
mohoyo01
sztem a cikk valamely része igaz aki a való életben jól játszik az gépen is jobb de fordítva nem hinném
10.
10.
berc11
hát ez szerintem egy nagy hülyeség
9.
9.
huszti
Hát ez kb tényleg az...Aki jó a Hitmanbe, az valójában is jó bérgyilkos?
8.
8.
tombar
ez kábé olyan mint az autós játékok. először aszittem milyen könnyű azt aztán meg jött a nagy crash. na a viccet félre téve sztem lehet vele valamennyit fejlődni, főleg ha szimulátor, de ez inkább csak valami "fogalmat" ad róla és nem igazi reális élményt. mert ugye a viruális világ teljesen más, mint a reális vilag. bármennyire is igyekeznek fejlesztési fronton.
6.
6.
air 2
Aki jó a Tekkenben,verekedni is tud?
6.
6.
FeroxX
háát..technikailag semmiképp nem lesz jobb :D lehet ugyanugy nulla labdaérzéke marad..de a csapatjátékot, taktikát, stratégiát, eltom képzelni, hogy jobban átlátja az ember :)..de én maradok a valóságnál m/
5.
5.
Xabinho87
Tanusíthatom a cikk igazat mond!:DD
4.
4.
LnB
Ez hülyeség, bár annyi igaz hogy én fifába nem vagyok túl ügyes (modnjuk nem is vok oda a fociért) , és kiskoromba a pályán sem voltam egy sztár. de maximum a taktikákat lehet valamelyest lemodellezni a való életből, mert a focihoz mind a fifa mind a pes nagyon távol áll. De ha már itt tartunk én nhlbe pro vok, de ez nem jelenti azt ,hogy igazábol is jól űzöm, sőt imádom a jégkorongot de csak tavaly fogtam életembe elösször ütőt és korcsolyát tehát szvsz. ilyet normális ember nem mond ilyet. a játék és a real life nem hozható összefüggésbe, és ha jól átgondoljuk a szimuláció fogalma is hibás ilyen esetben.de ez más téma...
3.
3.
Atek
nimat16-nak igaza van, én se szeretem amúgy a fifa-t de először pc-n játszottam és iszonyat elvette a kedvem az egésztől, viszont xbox360-on nagyon szórakoztató és sokkal másabb mint a pc, értelmesebb játékmenet jobb kezelhetőség egyszóval minden jobb benne mint a pcn
2.
2.
nimat16
hát asadasad22 látszik hogy még nem játszottál az igazi fifával az Xbox 360-as verzióval,én a pc-s verziót nem is nevezném fifának,a két verzió két teljesen különböző játék.Jah és a pes se hibátlan,nem az a mindenható.
1.
1.
asadasad22
A fifa pont egy scriptek által irányított ócska fostalicska. PES-re még igaz is lehet valamennyire, az igazi foci, míg a fifa csak óvodás ökörködés ótvar grafikával és játékmenettel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...