Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.
  • Írta: Daks

Kommentek

#52
10 évesen nemnagydolog jó tanulónak lenni.amúgymeg igen vannak sajnos akik utánozzák de azért senki sem szeretné ha a 6 éves gyerekük gta 4-en vagy manhunton nőjön fel
#51
riha96 te buzi mi a fasznak kéne betiltani a játékokat semmi bajod néhány hülye van aki utánozza oszt ki érdekel
#50
Bazzeg irni se tudnak Call to Duty
#49
a pro street az a legszarabb NFS amit még világ látott még a sima 2 is jobb de a Most Wanted a legjobb meg a Carbon
#48
a manhunt az meg egy olyan játék hogy véres de annyira nem morbid mondjuk nekem a kedvencem ugyhogy
#47
S-H-E-F-E teljesen igazad van
#46
hát én 10 éves vagyok és én már mindel játszottam velem nem csinált semmit ugyanaz a jo tanulo maradtam én nem veszem komolyan tudom hogy ilyen nem létezik azt nem tom miért tiltogatják a játékokat az egész hülyeség viszont a cod 4 hát abba semmi olyan nincs ugyhogy olyan hülyeség hogy agressziv leszel és van egy csomo ilyen játékom még pl a serious sam az ut az ut 2004
#45
Hát a manhunt 2 sok ideig nem lehet játszani mert annyi bug van benne hogy az örületbe kerget ........
#44
Dreadpapnak teljesen igaza van! nem a játékoktól, hanem a szülők nevelésétől lesznek idegbajosok a kölykök! én 13 vok és meg van a gears of war a cod4 az assassin's creed a stalker a fear a doom3 a gta a godfathera resident evil 4 a conan és a manhunt 2 és képzeljék el az aggódó szülők hogy kitönő tanukó jó barát vagyok és cseppet sem agresszív! az a német meg ha nyomta a manhuntot mint a gép akkor meg az ő baja hogy gyépés! ez az én véleményem.
#43
Én 14 vagyok és ezeknek a nagyrészéről hallotam is :) A jerichot végig vittem de miért lennék tőle agresszív? Lehet véres de hangulatos és szerintem az fun és ne tiltsák be olyankok miatt akik szétverik a billentyűzetet ha nem indul el az UT mint annak a német gyereknek XDD És amúgy még sok más elég véres de jó játékot végig toltam és nem vagyok idegbeteg állat. Sok greenpísz(of shit) gyerek védős meg inkább vegye rá a szülőket hogy jobban neveljék a gyerekeiket.
Ha betiltanák ezeket a játékokat akkor lennék agresszív mert 1-2 ilyen gamenak olyan story line-val rendelkezik hogy csak nagyon =)
#42
Ugyan már, miért kellene betiltani az ilyen játékokat?Azért mert néhány hülye gyerek nem bir magával és a játékban látottakat próbálja ki élőben is. A szülők nevelésén múlik minden, hogy mi mindent engednek játtszani a gyerekeknek és nem a játékkészitők a hibásak. Itt a játékosokkal van a gond, akinek elborul az agya a játéktól és észnélkül kezd el cselekedni.Aki nem birja ne is csinálja.
#41
Hát... mi nálunk senki nem úgy látja mint nálatok... én 12 vaok...
és bármien játékal játszhatok,mi úgy gondoljuk abból lesz az agresszív barom aki hajlamos rá.... tehát mi csak ideg levezetésnek használjuk a játékokat ( manhunt-al még nem játszottam )
#40
TEljesen igazuk van...
#39
Szerintem igenis BE KELL TILTANI az agresszív játékokat, mert nem csak agresszívek lesznek a gyerekek hanem amint felnőtként is ezt játszák olyan ingerültek lesznek már a legkisebb séréstől hogy az embereknek pl a szemét egy pillanat alaltt kinyomná mert mondjuk az annyit tett, hogy véletlenül megütötte a válátt amikor elment mellete. Meg akkor nem menne csődbe a játék ipar ha nem csinálnának ilyen játékokat és akkor nem lesz semmi baj :) .
#38
Szerintem nem kellene betiltani a játékokat mer hogy agresszívebbek lesznek töle a gyerekek.Hát akkor csődbe menne az egész játékipar a betiltott játékok részén
#37
user1. Annyit biztosan tudnod kéne, h te egy elég jól kiképzett katona vagy, és az ellenségeid, egy eléggé ágrólszakadt, "amatőr" merénylő, akik csak az önrobbanásban jeleskednek, és abban is csak egyszer. Ő fegyverük AK, a tied helikopterek, vadászgépek, m4 esek vagy bármi.. Mellesleg a storyyt játszva hamar rálehet jönni h kétféleképpen végig lehet játszani. 1: Ha végigrohansz a pályán (ennek abszolúte semmi értelme, nem csoda ha nem tetszik).
2.: Minden ellenséggel megküzdve, vértizzadva harcolsz, fedezékről fedezékre (azt is nehezen mivel átlehet lőni a falon... Nem úgy mint a crysisben ahol elbújok egy műanyag asztal mögé és nem tudnak szétőni...).
A másik, h egyik misszió sem arról szólj, h berohank egyedűl. Azért vannak a társak h fedezzétek egymást stb. Van egy sniperes pálya, 2 en vagytok és hatalmas a pálya mert nem szabad h észrevegyenek, de nektek likvidálni kell a célpontot. Mindenestre leírhatatlan csernobil hangulata... És megjegyzem, nem szuperkatonaként játszol, mert ha végigjátszod, meglátod h bizony nem isten vagy, hanem csak egy a sok közűl...
És a modern hadviselés nem arról szól, h kiáll az ember a csatamező közepére, és ott elkezd lövöldözni. Ez nem Állóháború. Igazából nézz meg egy olyan filmet, aminek az a címe ha a Nap könnyei. Tényleg eszméletlen brutál jó film, egy kis modern harcal, ahogy 10 katona harcol száz afrikai lázadó ellen. Nem kiállnak a harcmezőre, hanem lesből, csendben támadnak. Ezt adja vissza a cod 4 ha normálisan játszol vele. Ha könnyű fokozaton végigrohansz, akkor terminátor játék. Ha a legnehezebben, egyik fátóla másikig kúszva, akkor az már más. Egylövés és elvérzel...
#36
huszti:
A demo bármely aspektusát kiragadva azt kell mondanom, hogy a főhős másodpercek múlva halott lenne ha ilyen tömegnyomorba kényszerülne egy valódi csatatéren, ami persze szinte teljesen kizárt.
#35
huszti:
"manapság már nem olyan a háború, ahogy elképzeled..."

Éppen erről a tévhitről beszélek. Képzeld el hogy pontosan mi is történik a cod4 -ben. Hatásvadász rohangálós részek, ahol egyszerűen lépni nem lehet a katonáktól. Kizárt dolog hogy egy valós katonai helyzetben ilyesmi történne, és közben egy ember középen végszaladva százával lőné agyon az ellenséget. A játékvilágban a valóságot leginkább megközelítő program az ARMA. Ott hihető szituációkat szimulálnak, aminél közelebb már talán nem is lehetne menni a valósághoz úgy, hogy a játék, játék maradjon. Ám ott azért nem te vagy a superman......
#34
user1: manapság már nem olyan a háború, ahogy elképzeled...el vagy kicsit maradva...10 ember rajtaütésként ledarál 50 embert...simán...főleg ezekkel a hiperpontos stukkerekkel...és a cod4-ben is sok a rajtaütéses rész, csak nem ekll agyatlanül lőne minden fűre fára..
#32
AZért nem azért, de a Madden is elég brutális, bant neki!

A Guitar Heroba meg madjenm igazi gitárral tolod, és ha elbaszod, azzall simán agyoncsaphatod az anyukád! (mi lenne, ha a manhunt wiis részéhez kapnál kést meg pisztolyt meg baseball ütőt?:D:D)

EZ SZÁNALMAS!!