Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Az Aion érdekesnek tűnik, bár túl sok ilyen MMO van már, mert gyanítom az lesz.
Viszont a Ghostbusters játékhoz egyre pozitívabban álok. Hál'istenek minden a régi film és rajzfilm stílusát követi. És ahogy a képeket elnézem a gépem is bírni fogja, főleg egy új VGA-val.
A White Gold szintén érdekes tűnik. Bár csak két kép miatt. :)
#11
A Lost es az Age of Conan sztem nagyon kemeny game lessz, en mind a kettot nagyon varom
#10
Conan pont úgy néz ki, mint Tom Cruise, csak kicsit izmosabb... ;) ne is lássam... XD
#9
Jah egyébként ha valaki szereti az ilyen realisztikus FPS-eket, akkor ajánlom neki a BF2 Projekt Reality modját... Überállat!!! :D
#8
Jeaaah EndWar! Nah ezt várom most a legjobban! :) No meg OF2-t... szentem sokkal jobb lesz mint az Arma vagy az előző rész... Az ArmA az nem tetszett, az előző részben meg sok volt ami nem tetszett, de ha ezt az irányvonalat követi, kicsit más megközelítésből, akkor nekem biztos tetszeni fog :)
#7
mért milyen géped van ??
#6
Bocsánat a helyesírási hibákért csak már a billentyűm kezd behalni,meg én se vagyok egy díj nyertes helyesírásból,ugy hogy ellnézést:)
Jóvóre helyet Jővőré-t akartam írni,
És a Age of Conan és a Devil MAy Cry 4 ezek fognag a legjobban tarolni Jővőre:)
#5
Jólvan már előre látom hogy jóvóre se fogok unatkozni,van egykét nemes szép játék:)De van egy kettő ami szerintem el fog bukni:)
De a tőbbsége az j,csak a gépem birja,de ugy is jóvó tavaszal kapok új gépet:)Ami szerintem birni fogja:)Szerintem ami jővőre tuti siker lesz az a Age Of Conan és a Devil May Cry 4 ez ketten tarolni fognak az tuti:)
#4
de jók a football superstars képek, a zannyát
#3
Lost kell a népnek, de még ma..
#2
Az OF 2-ről az a kép duuuuuuuuurva...
#1
Uhh,nem semmi. ezzel elleszek:D