Vér nélkül kapjuk a No More Heroes-t

  • Írta: Daks
  • 2007. december 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rising Star bejelentette, hogy a Nintendo Wii exkluzív No More Heroes a japán verzióhoz hasonlóan az Európai Unióban is vér nélkül fog megjelenni.
A Rising Star bejelentette, hogy a Nintendo Wii exkluzív No More Heroes a japán verzióhoz hasonlóan az Európai Unióban is vér nélkül fog megjelenni.


A döntés oka az volt, hogy a kiadó nem szerette volna ugyanazt a tortúrát végig csinálni, amit az Unió a Manhunt 2-vel is tett. Folyamatos ellenőrzés alatt tartották a játékot, ügyvédek és képviselők sokasága emelt hangot ellene, cenzúrázták, tiltották, bannolták és egyebek. A Rising Star megelőzve mindezt olyan verziót dob piacra Európában, melyben nem lesz vér, így jelen állás szerint csak az amerikaiak kapnak teljes értékű, cenzúrázatlan No More Heroes-t.
7.
7.
demon68
kis szerencsétek van akkor beírtok egy cheatet, és minden atom véres jelenet visszajön, mint a manhunt 2-ben.
6.
6.
Rod
Ja, ha valaki esetleg együttérezne többek között velem, akkor töltse ki ezt:

http://www.petitiononline.com/nmh3r03s/petition.html
köszi
5.
5.
Rod
Én vissza is fogom mondani az előrendelésemet, ha így marad. Nevetséges. Főleg úgy, hogy a grafika cell-shaded, tehát TÖK NEM VALÓSÁGOS, plusz annyira nevetségesen (direkt) elnagyolt és eltúlzott benne minden, hogy csak na. A Manhunt 2 meg realisztikus, sőt, ott az volt a baj, hogy a távirányítóval a tényleges gyilkoló mozgásokat kellett imitálni. A Rising Star Games BEK*PHATJA.
4.
4.
DAud_IcI
Bah! Sok hülye azt senkinek se jut eszébe hogy alapban cenzúzázottat kéne adni és mellé jöhetne még gülön pénzér a 18+-as patch, amit csak igazolvánnyal szabad eladni... Üzleti analfabéták!!! :P xD
3.
3.
Naridar
Ezzel is a chippelt wii-tulajok jártak jól.
2.
2.
Daks
hiaba irod ki az ntsc jatekot ha pal konzolod van :S. wiinel van regio szenvedes, a super paper marioi is ugy teszteltuk premier elott, hogy nintendo adott melle egy ntsc gepet
1.
1.
wildláma
nem akarom híresztelni, de warez és kész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...