Miyamoto a Ratchet & Clankből lopott ötleteket?

Link másolása
Az Insomniac megvádolta Shigeru Miyamotót, miszerint az úriember a Super Mario Galaxy tervezésekor két dolgot is átemelt sorozatukból, a Ratchet & Clankból.
Az Insomniac megvádolta Shigeru Miyamotót, miszerint az úriember a Super Mario Galaxy tervezésekor két dolgot is átemelt sorozatukból, a Ratchet & Clankból.

Ugrás a galériához

A csapat szerint a játékbeli gömbölyű bolygók és az anti-gravitáció az ötletük volt eredetileg, elég csak felidézni a régebbi részek játékmenetét. Mario szülőatyja, Miyamoto természetesen tagadta a vádakat: állítása szerint még csak nem is találkozott a Ratchet & Clank sorozattal - meg is kérdezte: "ez valami PC-s játék?" Reálisan nézve a helyzetet az Insomniacnak adhatunk igazat, hiszen a Ratchet & Clank hamarabb jelent meg a Mario új részénél, ennek ellenére mégsem mondhatjuk biztosan, hogy Miyamoto valóban koppintotta volna a Super Mario Galaxy fícsöreit.
19.
19.
kispavel
Ki tudja?!Tisztelem az Insomniac Gamest !De én erről nem tudok semmit hogy ki találta ki a gravitációs micsodákat
18.
18.
ThurGrek
A gömbölyű bolygók és az anti-gravitáció az űrben szerintem nem egy cég találmánya:D Ennyi erővel a legelső játék amiben a víz kék volt beperelhetné a többit merthogy ellopták a dolgot? lol
17.
17.
Utys
Petike x: maximum felfedezte/rájött hogy azok. :P



ON: A hír érték meglehetősen konvergál a nullához.
16.
16.
shadow16
FIFA állandoan lopja a PES ötleteit mégse pereli be a Koanmi az EA-t.
15.
15.
Petike x
u.i.: Utánanéztem, és Kopernikusz volt.



De ebből nem lesz gond, mert a szerzői jogaik már elévültek.
14.
14.
Petike x
Én úgy tudtam hogy a gömbölyű bolygókat Galileo Galilei találta ki. XD XD.



13.
13.
Batri
jah ok, már rájöttem :D
12.
12.
Rod
a PoP meg a Max Payne egymás MELLETTI példák, nem egymáshoz hasonlítottak



"Max Payne-es Bullet time !!! vagy !!! a PoP-ban"

ott a varázsszó :D
11.
11.
Batri
a PoP-ot meg a Max Payne-t légyszi ne hasonlitasd össze.

inkább Strangehold és a Max Payne
10.
10.
General Thomas
Ötlet lopás. Ezzz lenne nagy hír? Könyörgök, mindenhol ez van, nézzétek csak meg a Max Payne-es Bullet time vagy a PoP-ban levő időmanipulálás azóta hány helyen van alap dologként.....

*sóhaj*
9.
9.
Rod
Thristan-nál a pont: a platformjátékok alfája a super mario, ennyi erővel mindenki Miyamoto-éktól lopott... Az a szabadalom / licensz, hogy gömbölyű egy bolygó, és van sima illetve antigravitáció, nem is tudtam hogy a insomniac tulajdonában van :DDDD ekkora majmokat...

médiahack, egyszerűen meg akarják lovagolni a galaxy sikerét. egyébként én sem tudom mi az a ratchet & clank, és nem is érdekel.
8.
8.
orange
Nem hinném hogy ez az ember ilyen lenne! Láttam az egyik műsorban és elég szimpatikus volt.
7.
7.
Trishtan
A Ratchet fejlesztője pedig ennyi erővel Miyamoto-santól lopott, a '80-as évekbeli Marioból, mivel mindkettő platform játék...
6.
6.
Bally King
ÉS?! Ez hír? Ha egy jó mai FPS-t nézünk, minden ötlete megvolt régebbi lövöldözős játékban. Volt pár forradalmi játék, mint pl. a Quake, a Wolfenstein 3D, az UT, a Call of Duty, a RTCWE(ET), nemrég jött ki még a Bioshock, ami szintén tele van újításokkal, a többi ezekből lett összegyúrva. Sportjátékoknál ugyanez a helyzet, az MMORPG-knél pláne.
5.
5.
Naridar
Nem az ötlet, a zene a lopott. Hallgassátok meg a játékból a Goodegg galaxy zenéjét, majd a Sárkányszív c. filmből a "to the stars" c. számot. A kettő refrénje szinte teljesen ugyanaz, a többi része is gyanúsan hasonló. Tele van a hócipőm a japókkal, baromira nem bánnám, ha valaki egy az egyben lekoppintaná az SMG-t és kiadná európai módra PC-re. Jó lecke lenne annak az arrogáns és sunyi Miyamotonak.
4.
4.
Mast3rmind
És, ha ugyan azok? Semmi köze a két dolognak egymáshoz :/ kb. NFS vs Forza xD
3.
3.
SWBF2
Ez egy baromság...láttam az állítólagos lopott és az eredet képet....még csak nem is hasonlítanak...

www.gamer365.hu

itt van a 2 kép
2.
2.
Aramisz93
műveletlen....az biztos :D
1.
1.
Uncharted
"Ez valami PC-s játék?" :D Erős alkesz lehet ez a Miyamoto..:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...