Satoru Iwata lett az év embere

  • Írta: PS Fan
  • 2007. december 23.
  • Hír
Link másolása
Egyeseknek talán meglepetésszerű, másoknak nem: Satoru Iwata, a Nintendo elnöke lett a 2007-es év embere a videójátékiparban.
Egyeseknek talán meglepetésszerű, másoknak nem: Satoru Iwata, a Nintendo elnöke lett a 2007-es év embere a videójátékiparban.


Iwata elsősorban csak az amerikai Next-Gen magazin olvasói kegyét nyerte el, de nem szabad elfelejtenünk, hogy manapság ez az egyik legbefolyásosabb játékosmagazin az egész világon. Iwata kiemelkedő sikere egyébként elsősorban a Wii, illetve a DS/DS Lite sikerének tudható be: a két konzolnak köszönhetően stabilizálódni látszik a Nintendo helyzete a konzolpiacon,ahol jelenleg erőteljesen folyik a harc a második helyért a Nintendo és a Microsoft között. A listán a második helyet egyébként Robert Kotick, az Activision Blizzard elnöke, a harmadikat pedig Ken Levine, a Bioshock designere foglalja el.
8.
8.
PS Fan
Köszönöm szépen!Végre,immáron 14-ből 1 sikeresen kikerült a Gamekapocs oldalára..
7.
7.
tombar
gratulálok a hírhez :) PS Fan
5.
5.
Bally King
1938-ban a Times szerint meg Adolf Hitler volt az év embere.
4.
4.
PS Fan
Itt a konzolgyártók helyezéséről,illetve a videójátékiparban való részesedésről van szó SWBF2,nem a gyártók konzoljainak a helyzetéről,s így még mindig a Sony az első 60%-kal,jelenleg a Nintendo a második 20%-kal,és ugyanennyivel harmadik a Microsoft.Ezt takarta a "harc a második helyért"kifejezés,csak erről már a cikk nem szólt.
3.
3.
PS Fan
Végre,12-ből eddig 1.Mindenesetre köszönöm szépen a Gamekapocs szerkesztőinek,hogy kiadták a hírem,végre nem feleslegesen dolgoztam,tényleg most nagyon boldog lettem(még ha egy kicsit át is fogalmaztátok :) )
2.
2.
SWBF2
"a két konzolnak köszönhetően stabilizálódni látszik a Nintendo helyzete a konzolpiacon,ahol jelenleg erőteljesen folyik a harc a MÁSODIK helyért a Nintendo és a Microsoft között"

Nem az első?Tudtommal a X360 a 2. és a PS3 a 3.

Vagy itt az összképet(elődöket,történelmét) is nézik?



1.
1.
koffein
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...