Újabb Shadowrun-játékok készülnek a jövőben

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a legutóbbi játék borzalmasan sikerült, a fejlesztők lehúzták a rolót, a hivatalos fórumok is hamarosan bezárják kapuikat, ám a címről mégsem kell lemondanunk.
Bár a legutóbbi játék borzalmasan sikerült, a fejlesztők lehúzták a rolót, a hivatalos fórumok is hamarosan bezárják kapuikat, ám a címről mégsem kell lemondanunk.



Bár voltak érdekes ötletek a FASA Studios Shadowrunjában, a cross-platform multiplayer megvalósítása kiváltképp értékelendő, a játék mégsem vált sikeressé, rossz értékeléseket kapott, a fejlesztők pedig bezártak - a csapat egy részét a Microsoftnál kezdték el foglalkoztatni. Egy friss hír szerint a készítők hamarosan a fórumot és a hivatalos oldalakat is lelővik, majd átadják a redmondi kollégáknak, hogy az elkövetkezendő Shadowrun-projektekhez használhassák majd őket.
23.
23.
metafenomÉN
A" papíros változat " mindig is utol érhetetlen lesz max MÁTRIX technikával. Mivel adod visz az aranyköpéseket a sörözést utána előtte vagy közben a kajálásta és mikor úgy tervezzük hogy játszunk 20:00 de olyan jó a kaland hogy hajnalig nyomójuk. . . aztán még elugrunk ám valahova haverokkal! Ez a legjobb sosem adnám fel akármilyen jó gépen játszható RPG ért sem
22.
22.
hunlord
Sajnos tényleg esélytelen hogy megcsinálja valaha valamelyik fejlesztőstúdió is. De lehet hogy jobb is, a M.A.G.U.S. tényleges szerepjáték részét úgy sem tudná visszaadni egy szoftver, és szerintem ettől emelkedik ki a mai rpg játékok közül a műfaj papiros változata.
21.
21.
metafenomÉN
M.A.G.U.S.?

Álmodozni én is szoktam :)
20.
20.
Dentis 360
Én nagyon szeretném,hogy a következő rész jól sikerüljön,de ha nem jön ismét össze,akkor írány M.A.G.U.S szerepjátékot csinálni kedves fejlesztők!:)
19.
19.
Thaddeus
Szerintem a Shadowrun világ fantasztikus, mert egyszerre ötvözi a modern világ "csodáit" és az elfeledett motívumokat... Marha jó lenne, egy csapatban, amiben te vagy pl a varázsló, melletted egy agyonkíberezett mesterlövész ontja a golyókat, egy harcisámán folyamatosan erősít titeket, míg elől két kígyúrt troll üti a sárkányt.

Én játszottam a gamevel is, nem lett olyan rossz, csak kicsit unalmas volt... Az ötlet viszont fantasztikus volt.
18.
18.
Quent1n
Egyéni vélemény de én inkább a BattleTech et preferálnám. Nekem ezerszer jobban bejön az a világ mint egy Shadowrun vagy épp egy Star Trek. Egy uj MechCommander, MechWarrior de még egy PC-s MechAssault is érdekelne! Remélem a FASA halálával nem örök nyugalom a végzetük ezeknek a gameknek.
17.
17.
Utys
Lemaradt: de egyébként igazat adok neked.
16.
16.
Utys
Hát most akkor ellehetne kezdeni vitázni, hogy pl ott van Bruce Bethke cyberpunk c. irománya. Philip K. Dick munkásságát meg nem kérdőjelezem meg (és kedvelem egyébként), de számomra A cyberpunk regény marad a Neuromancer. (ezzel ismerkedtem meg a stílussal, szóval még szentimentális értéke is van :D)

De ezen vitázni tök felesleges (szerintem). Főleg ha mindketten imádjuk a scifit :D (és erről jut eszembe, hogy még mindig nem fejeztem abba az Asimov köteteimet....probléma)
15.
15.
Drago
Utys mester kötekednék :P.

A fogalom származik tőle és Gibson az akit össze szoktak kapcsolni a fogalommal, de az igazi alapokat Philip K. Dick rakta le, mondhatjuk hogy előfutára volt. Nagyon sok motívumot ő írt le először...
14.
14.
Utys
Nah, akkor itt a megfelelő alkalom. Gibson bácsi Neuromancere. :D Gyakorlatilag ő találta ki a cyber punkot. Hű de off már a beszélgetés :D
13.
13.
metafenomÉN
Cyberpunk-ot szinte egyáltalán nem ismerem két ősrégi Rúnában olvastam még róla de azok tetszettek. majd utána olvasok Ez lassan olyan lesz mint a Popp és Rock annyi stílus van hogy igazából csak a banda frontembere tudja mit is játszanak de meg ez is változhat attól hogy józanul kérdezzük-e meg erről :)
12.
12.
Utys
metafenomÉN: nem is fikázásnak vettem. Valamint a cyberpunk az nem egy világ, hanem egy stílus, mint a scifi vagy fantasy. :P
11.
11.
metafenomÉN


Nem a Star Trek egyáltalán nem sötét ezért használtam a vagy szócskát és nem az és -t

A Sartrek kiforrott világ és igazi scifi, a mai tudomány lehetséges kérdéseit feszegeti és abból építkezik arról szólamit ma lehetségesnek tartunk a jövőben és nagyon kijön benne hogy minden faj egy nagyon jól beállított görbe tükör az emberiségszámára. És itt helyben is vagyunk azt hiszem nekem azért nem tetszett a Shadowrun mert ahogy Utys is írta ez fantasy scifi, én inkább külön külön fogyasztom őket :)



A Cyberpunk már inkább tetszett bár igaz azt még közelről nem ismerem el fogom olvasni a könyvet köszi az ajánlatot.



Ui.: És még egyszer félre értések elkerülése végett nem fikázni akartam Shadowrun-t , csak azt írtam a hírre hogy nekem a világ miatt nem is pálya.

10.
10.
Hunlancer
uhh a ST épp, hogy perfekcionista, semmiképp sem sötét :D
9.
9.
Utys
Hát nekem a Star Trek sose tűnt valami sötétnek :D
8.
8.
metafenomÉN
Ezek után játszottam is 3 szor vele de ezzel már nem akartam senkit fárasztani. A szerepjáték se jött be 2 életképes karakter van benne utcai szamuráj vagy mi a fene valami atom gyilkoló gép és egy varázs használó.

Egyébként attól még hogy nekem nem tetszik még sok mindenből lett ám hatalmas siker :) Én csak annyit mondtam hogy nekem a világ hangulata miatt akármilyen jó is lesz nem pálya a játék, de abból ítélve hogy Shadowrun regények is jól fogynak biztos jó piaca lesz.

Én csak jobban szeretem a kicsit sötétebb hangulatú vagy egyszerűbb de kiforrott scifi világokat, mint pl. StarTrek vagy a mutantcronicles, Warhammer 40k. . .

7.
7.
Utys
metafenomÉN: olvasd el Gibson Neuromancer könyvét, hátha te is megszereted a cyberpunkot mint én :D. Onnan már csak egy lépés a Shadowrun, ötvözöd Tolkiennel kábé. (Gibsonnak nagyon nem tetszik úgy egyébként :P)
6.
6.
Drago
Nem kéne az egész ShadowRun világot 1 db regény alapján leszólni. Nagyon jól kitalált és szerkesztett szerepjáték-világ. Ez kb olyan, mintha a Gyűrűk Urát 10 oldal elolvasása után minősítenéd...

Na mind1, csatlakozom Utys-hoz, CRPG-t a népnek!
5.
5.
Hunlancer
Inkább csinálnának még 1 Mechwarriort...
4.
4.
Utys
Én csak egy jófajta CRPG-t akarok shadowrunból.
3.
3.
zajré
2.
2.
uszylaci
az 1. rész naon sz.r!!!!!!!!
1.
1.
metafenomÉN
Nekem a világa sem tetszik innentől kezdve nem pálya.

Olvastam egy Shadowrun novellát ahól egy óriás kakas ellen közdöttek és valami techó sámán kergette el miközben valami utcai szamuráj csépelte egy törpével. Elég gáz volt nem éreztem át a világ hagulatát leginkább olyan tépett 80' évek filingje volt Tolkien scifi erőszakkal. Ebből az időből vannak sokkal jobb világok is mint pl. MUTATNCRONICLES teljesen új ötletes világgal miért nem azt csinálják meg? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...