Megérkezett a Kane and Lynch PC-s demója

Link másolása
Jobb később mint soha! Két hónappal a teljes verzió megjelenése után, megérkezett a Kane & Lynch: Dead Men demója számítógépre.
Jobb később mint soha! Két hónappal a teljes verzió megjelenése után, megérkezett a Kane & Lynch: Dead Men demója PC-re.


Akik egy kis akcióra vágynak, azok ugorjanak neki a 600 megát nyomó demó letötlésének, ha mást nem is, garantáltan jót fognak lövöldözni. Ha a stuffról több információ kellene, olvassátok el Mast3mind mester tesztét !

8.
8.
zajré
Nem a legjobb játék!
7.
7.
Optimus Prime
Hát ez... pocsék. A nézet és az irányítás szörnyű. Csak úgy, mint a játékmenet. Nem is tudtam végigmenni rajta. A helikopternél mindekit lelövök, aztán felmásznak a párkányra... ahova én nem tudok. Pedig minden billentyűt nyomkodtam, de csak felrobbantani sikerült magam. :S

A gépigénye nem lehet nagy, nekem simán futott. Igaz nem babráltam, csak azon futott, ami alapból van. Ellenben hang nincs. Csak zene. A játék meg siralmas.
5.
5.
Optimus Prime
Akkor ki is próbálom. Bár a jtáék stílusa nem a kedveceim közé tartozik, de egy demó már sokszor változtatott egyegy játékhoz való hozzáállásomat. A gépigéye nem túl nagy a SysReg szerint, nem csak optimalon jelez hiányosságot.

Nem baj, egy kis gépteszt. :P
5.
5.
d15a5t3r
Sajna valóban nagy a gépigény, de sztem közepes graf beállítás mellett is pofás! Egyszer megéri kipróbálni! (És 2 ilyen brutális figurát filmen is ritkán látni)
4.
4.
Halfer
Még BGS-en toltam x360on a játékot, coopban kifejezetten élveztem. Meg úgy alapból élmény volt boxon tolni, mert előtte nem volt rá alkalmam. Most leszedtem a demót és hááát, egyenlőre nem fogalmazom meg a véleményem róla... A lényeg, hogy pofátlanul nagy a gépigénye..
3.
3.
Csoola
hát annyit h nem érdemelte meg h ennyire lehuzzák itt, nekem nagyon tetszett, bár sokszor jellemzö azért h valamit vagy nagyon tulistenitenek vagy tulaláznak... (persze nem feltétlenül gamekapcson)
2.
2.
Dentis 360
1:Sok balhé volt a játék miatt,ezért a fejlesztők úgy gondolták,hogy mindenki döntse el maga,hoyg miylen lett a játék.Ezért adták ki a demót...



Egyébként szerintem a játékot már csak a sztori és a hangulat miatt is érdemes kipróbálni...Nekem nagyon tetszettek a karakterek,meg a filmes trükkök...
1.
1.
Watto1991
Most ezt nem értem, a teljes után minek demo?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...