Jól fogy a Kane and Lynch: Dead Men

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A negatív reklám is reklám - szokták mondani, a Kane & Lynch: Dead Men pedig a borzasztó kritikák és a kiadó körüli botrányok ellenére is rendkívül keresett.
A negatív reklám is reklám - szokták mondani, a Kane & Lynch: Dead Men pedig a borzasztó kritikák és a kiadó körüli botrányok ellenére is rendkívül keresett.



Nem Mast3rmind kolléga volt az egyetlen szakújságíró, aki tesztjében földig lehordta a Kane & Lynch: Dead Ment - ugyanezt a GameSpot főszerkesztője is megtette, azzal a különbséggel, hogy ezúttal nem neki fizetettek, hanem ő, mégpedig az állásával. Nem részletezzük tovább a jól ismert sztorit, a lényeg, hogy a hatalmas csalódást kiváltó akciójáték körül meglehetősen ingatag volt a talaj az utóbbi időben, mindezek ellenére novemberi megjelenése óta egymillió példány kelt el belőle szerte a világon. Úgy tűnik, a fejlesztőknek már csupán az üzleti sikerek miatt is érdemes folytatni a projektet.
8.
8.
klementj
ha valaki aztirja hogy nemjó a game akkor már mindenki aztirja hogy szar akkor is ha kise probálta :D nekem bejön game:D már csak aztnemértem hogy mértnem irják ki hogy PS3-ra is van amikor én azzal játszok vele:D
7.
7.
Csacso
Háátttt no comment ....:/ meglepödtem
6.
6.
Vikitiki


skiz0 ebbe igazad lehet de esse annyira szutyok volt már ennél rosszabb is
5.
5.
metafenomÉN
3 Ez kemény és igényes piac és a mi fontos világ piac itt nem kell az akármien senkiket megveni csak mert ha nem veszed meg úgysincs más , néha a szart is elviszik de hidjétek el ha ez így marad GAME OVER
4.
4.
amd33
Hát ne tom nekeme bejön a game de igy voltam anno a driver 3 is pedig nagyon szarra sikeredett:D
3.
3.
wildláma
vagy pont hogy arra gondolnak, hogy jó a népünek a szar is ergo nem lesz jobb ennél
2.
2.
skiz0
De ez csak jó, mert a folytatásra összekapják magukat a fejlesztők, és talán okulnak az első rész hibáiból.. :) És akkor tényleg egy nagyon jó játékot kapunk! Csak legyen így.. :)
1.
1.
Optimus Prime
Hát ez csoda. Minden kötekedés nélkül mondom, mert próbáltam a demót. De egyszerűen borzalmas. Nekem mondjuk már azelőtt se jött be, az elvont borító, az unalmas téma miatt.

Bár nem ez az egyetlen alulértékelt, de sikeres játék. A Transformers The Game a krtikusok és a rajongók egybeöntően gyengének értékelt játéka már az első héten ott volt a Top 10-en. Pedig a PC-s verzió csak a Target üzletláncnál volt kapható,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...