Letölthető az új Turok kipróbálható változata

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 15.
  • Letöltés
Link másolása
Egyelőre csak az Xbox 360-nal rendelkezők tölthetik le az új Turok Rebirth egyjátékos demóját - a letöltéshez mi sok sikert, az egy gigás fájl sok türelmet kíván.
Egyelőre csak az Xbox 360-nal rendelkezők tölthetik le az új Turok Rebirth egyjátékos demóját - a letöltéshez mi sok sikert, az egy gigás fájl sok türelmet kíván.

Ugrás a galériához

Az újgenerációs Turok történetének főhőse Joseph Turok, aki a Whiskey Company névre hallgató csapatával korábbi fejesük, Roland Kane nyomába ered, hogy véget vessen cselszövéseinek. A probléma csupán annyi, hogy a bolygót, ahol Kane meghúzta magát, vérszomjas dinoszauruszok lakják. Baráti! A fejlesztők szerint egyébként akadnak még kisebb hibák a játékban (az egyik többjátékos achievement például díjazza, ha a csapattársainkat mészároljuk le), ezeket természetesen javítani fogják. A galéria öt új Turok-képpel gyarapodott.
16.
16.
Hodi19
15.
15.
Hablaty
14:köszi

16: Igazad van tényleg roda, de ezen szerencsére méh javíthatnak.

Mondjuk, majd a kipróbálás után tudok majd csak dönteni, mert a játékélmény nem jön át a képekből :)
14.
14.
Attila9219
nagyon ronda a graf ez nagyon messze van cod4 crysis bioshocktól...

Far Cry 2őt meg ne is említsem!! ÉG ÉS FÖLD!:D
13.
13.
Dentis 360
Nagy türelmet kíván,de a mostani videókból úgy tünik megéri!
11.
11.
Hablaty
Nem tudjátok, lesz-e pcre?
10.
10.
huszti
kár, hogy nincs hddm...kipróbálnám :Pde sokról nem maradok le sztem
9.
9.
bitbandita
mnorbee én is így vagyok vele, nem jön be. Mondjuk nálam hendikeppel indult eleve, mert már az első, a "klasszikus" Turok se tetszett sose, hiába volt anno az egyik legszebb és leghypeoltabb játék...
8.
8.
tjames
Korán hagytad abba Mnorbee! Tégy vele még egy próbát, s ne hagyd abba a barlangban. Az nekem sem jött be. Viszont mikor kiérsz, felmászol az indákon és késsel, nyíllal kell ölni, mebereket, dínókat egyaránt a nyílt mezőn...az azért hangulatos! Késsel ölni jóóóóó
7.
7.
Csacso
jee turok demo!!! de csak X360ra:(
6.
6.
tjames
Én már 17:45-re leszedtem. 18:30-ra ki is próbáltam. Az érzelmeim vegyesek. A játék grafja alapvetően olyan Timeshift-es...láthatóan U3-as motorral, mivel a GoW-ra is hajaz. Valahol a kettő között van, olyan érdekes megoldásokkal, mint pl a fű. Mintha papírból lenne kivágva...de nem rossz :) Mindenesetre a Halo3-nál szabb a graf. Sőt! A Dínók kifejezetten szépek. Kicsit kellene a grafra egy kis csillogás, több füst (mint a CoD4-ban) amik életszerűbbé tennék. Nem csúnya, de most kicsit műanyagos. Viszont a késsel ölés...BESZARÁS. Mást alig használtam! :) Nagyon látványos! Valahova a BlackSite Area51 fölé tenném (sajnos ebben is van bug, pl a halott tetemek átlőhetők, nem csapódik beléjük a golyó, hanem a földbe porzik)... a Halo3-nál is jobb...De kicsit a Gow alatt. Mindenesetre sok nagy reklámmal beharangozott várvavárt játéknál jobb, de sok, már bizonyítottan nagy játéknál rosszabb.
5.
5.
kukac7
major nelson szerint uk reggel mennie kellene.

amugy mar elerheto.

goldosok szedhetik.

http://majornelson.com
4.
4.
wildláma
és egyébként amit olvastam, ott benne volt hogy "Amerikában mindenhol" ez azt jelenti hogy mi szophunk, vagy semmi értelme?
3.
3.
wildláma
most megnéztem és még mindig semmi.
2.
2.
wildláma
őőő ezt délután olvastam a www.nemköztöm az orrotok alá hol.com-on, és felnézem LIVE-ra de nem volt. Lehet hogymár van?
1.
1.
freddyaHUNcut
Hi hiiijjj! Turok József most akkor ebben is ott vagyunk? Kezdem tényleg elhinni hogy Világhatalom vagyunk minden téren! Aki kiprobálta írjon vmit milyen Józsikával hentelni! Azt olvastam hogy nem akkora szám...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...