No More Heroes - Goichi Suda folytatást akar

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Kizárólag Nintendo Wii-re jelenik meg február végén a sikervárományos No More Heroes: Goichi Suda, a játék tervezője biztos a dolgában és folytatást akar.
Kizárólag Nintendo Wii-re jelenik meg február végén a sikervárományos No More Heroes: Goichi Suda, a játék tervezője biztos a dolgában és folytatást akar.



A Killer7 punkrajongó tervezője, Goichi Suda szíve szerint máris belekezdene a No More Heroes folytatásának készítésébe. Suda imádja a február 29-én boltokba kerülő programot, elmondása szerint legalább annyira energikus akciójátékkal állunk szemben, mint amilyen zenét az Arctic Monkeys csinál. A SUDA-51 becenéven is ismert játékdizájner egyébként két korábbi játékának DS-változatán, illetve egy eddig még bejelentetlen Xbox 360-játékon is dolgozik még.
3.
3.
Rod
DAud_lci:

SUDA51 beigérte a normál verziót Európának, aztán meg széles mosollyal közölték, hogy örüljünk, mekkora jó fejek, mert hogy cenzúrázva kapjuk, a saját érdekünkben. Kösz b+, így már én sem fogom megvenni, szerintem.

Fél, hogy a Manhunt útját járná be a cím, holott a cenzúrázott változat is 18+ lesz, így egyáltalán nem számít már, hogy van-e benne vér vagy sem, nem "halmazati" tényező, utánanéztem a PEGI honlapján. Ugyanúgy 18+ lenne a besorolása, ha a teljes játékot jelenítenék meg.

A nagy eladásokat pedig a GTA sítlusra kiéhezett USA szerintem megadja.
2.
2.
DAud_IcI
Ez már tényleg nem az ő hibája...



Mellesleg meg máshol pont azt olvastam, hogy a gyér japó eladások miatt, ha nem lesznek jók az USA és Eu ráták, akkor bukta a kövi Wii projekteknek...
1.
1.
Rod
Ja, és cenzúrázva kapjuk a játékot. KÖSZI. ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...