Több mint 1 milliárd dollárt termelt a Guitar Hero

  • Írta: Daks
  • 2008. január 21.
  • Biznisz
Link másolása
A Guitar Hero első részének 2005-ös megjelenése óta a sorozat csak az Egyesült Államokban 14 millió példányban fogyott, 1 milliárd dollár bevételt termelve.
A Guitar Hero első részének 2005-ös megjelenése óta a sorozat csak az Egyesült Államokban 14 millió példányban fogyott, 1 milliárd dollár bevételt termelve.


A Guitar Hero frencsájz így a valaha volt legnépszerűbb, legtöbb pénzt hozó játék lett, és ebbe az 1 milliárd dolláros bevételbe még nem számították bele az európai és ázsiai eladásokat. A sorozat legnépszerűbb darabja a 2007-ben megjelent Guitar Hero III: Legends of Rock lett, az elmúlt naptári évben a játékvilág legnagyobb példányszámban eladott, legtöbbet profitált játéka volt, még úgy is, hogy csak novemberben került boltokba. A GH3 a letölthető extra tartalmak kategóriában is tarolt, a megjelenést követő 10 hétben nem kevesebb, mint 5 millióan szedtek le hozzá új számokat. A sikertörténet még nem ért véget, idén jön a Guitar Hero IV, és legalább 2-3 másik is, többek közt a még bejelentetlen GH: Aerosmith és a GH: U2.
14.
14.
Bally King
14.000.000? :O Még a WoW is csak olyan 10 millió körül jár, pedig az... hát az WoW na.
13.
13.
nessboth
ok, köszi, csak ennyit akartam! Először azthittem, hogy magától játsza a gitárszólót, és te csak süketen nyomkodod...
12.
12.
kukac7
@11: le kell fogni a "hurokat" (pottyoket), meg pengetni is kell.

hasonloan mint a gitarnal.

ha nem nyulsz hozza, nem ad ki hangot ertelem szeruen.
11.
11.
nessboth
Nekem lenne egy kérdésem! Akkor is ad ki hangokat a gitár, ha még nem jelentek meg a pöttyök a játékban, vagy magától játsza a gitárszólót, te meg csak időben nyomod le a gombot?!
10.
10.
Ca$h
A Guitar Hero III és a Mass Efect jelenleg az egyedüli igazi nextgen élményt nyújtó játékok, mindenkinek csak ajánlai tudom kötelező jeleggel! :)))
8.
8.
konzolos
Hát Rod akkor nem tudod mit hagyszki mert ez a játék a kedvenceim közé tartozik amíóta kijött az első rész.

Csak sajna még guitart nem sikerült hozzá vennem de februárba hozzák XD és akkor én leszek a moderkori Jimmy Hendrix. :)
7.
7.
hopcsiri
Kicsit lejjebb mehetne a cucc ára.

6.
6.
Rod
Ügyesen meglovagolták a Wii sikerét, ha jól tudom, abból a példányból ment el a legtöbb. Grat, de nincs az a pénz, hogy én ilyennel nyomjam :D
5.
5.
Noel Ryyka
akkor GH3-nak csak a demojával játszok, majd a U2-st vagy Aerosmith-est veszem meg
4.
4.
ThurGrek
De azért az igazi kaszáló még mindig a WoW, csak annak a havidíját nem lehet beszámítani, itt csak a program eladásából befolyt összeg "versenyez"
2.
2.
Uncharted
A Gran Turismo vajon mennyit hozott eddig a konyhára? Mert a GT-sorozatokból 50 milliót szórtak szét, és ez a szám gondolom az idő elteltével, csak gyarapodik, gyarapodott.



Ja, és hogy a hírhez is írjak valamit: Tiszteletre méltó teljesítmény!
2.
2.
General Thomas
Külön bandákhoz GH rész.....háááááát...
1.
1.
Aramisz93
én azt hittem ez már régebbi játék :O...minden évben kijött egy ?:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...