Need for Speed: Heat PC, PS4, XBOXONE

A franchise vadonatúj része, amely az utcai versenyek világába kalauzol el minket.
1710784800

Európában is a Helldivers 2 volt a legkelendőbb februárban

Bár az angliai és az európai lista első ránézésre megegyezik, azért igenis vannak különbségek, főleg a Top 10 alsó szegmensében, illetve az alatt is volt némi mozgolódás.
1707642000

Csökkent az európai játékeladás januárban

Bár a visszaesés nem óriási mértékű, egyértelműen kevesebb játék fogyott az öreg kontinensen, mint tavaly év elején, igaz, a lista csak a nagy kiadókat vette számításba.
1661962295

Íme, a PlayStation Plus-előfizetések szeptemberi játékai

Rengeteg fantasztikus játékkal bővül a PlayStation Plus Essential, Premium és Extra előfizetési szintje is.
1661949000

Kiderült, hogy melyek lesznek a PlayStation Plus Essential szeptemberi játékai

Ahogy az lenni szokott, idő előtt kiderült, hogy melyik játékok erősítik majd a következő hónapban a PlayStation Plus Essential előfizetői szintjét.
1655401800

Mass Effecttel, GRID Legendsszel és harminc másik játékkal készül júliusra az Amazon

Közeleg az idei Prime Day, aminek örömére az Amazon alaposan megszórja ajándékjátékokkal az Amazon Prime-előfizetőket. Mass Effectet, Star Warst és Need for Speedet is találunk a sok indie cím mellett.
1649353259

Ejtheti az előző generációt az új Need for Speed

Pár év pihenő után idén ősszel végre visszatérhet a Need for Speed-sorozat, ezúttal ismét a Burnout-sorozatot jegyző Criterion Games garázsából kigördülve. A pletykák szerint azonban az előző generáció játékosai lemaradhatnak a mókáról.
1642764652

Idén jöhet az új Need for Speed-játék

A mindig jól értesült Tom Henderson szerint idén ősszel kerülhet boltokba az egy ideje parkolópályára tett Need for Speed-sorozat következő felvonása. Henderson szerint az új Dragon Age-re viszont nem érdemes várni.
1629212400

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1597492800

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.