King's Bounty II PC, PS4, SW, XBOXONE

Visszatért a középkori időkben játszódó, körökre osztott stratégiai játék, a King's Bounty.
1694181608

PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhető a King’s Bounty II

Végre a jelenlegi generációs konzolokra is megjelent A Fulqrum Games taktikai szerepjátéka, melyben a Sötétség ereszkedik Nostria világára. Ha megvan a PS4-es és az Xbox One-os verzió, ingyen frissíthetsz.
1632144600

King's Bounty II teszt

Hosszú idő után számozott folytatással jelentkezett a King's Bounty-széria, így adja magát a kérdés, hogy a New World Computing csődje után vajon sikerült-e ismét meghatározót alkotnia a 1C Company csapatának?
1629896400

Befutott az utolsó előzetes a King's Bounty II-höz

Hosszas várakozás után tegnap végre megjelent a legendás King's Bounty számozott folytatása, így már semmi akadálya annak, hogy ellátogassunk Nostria világába. A premier örömére pedig megérkezett a játék launch trailere is.
1629698400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemesen sűrű hét vár ránk így augusztus végén, szinte minden platformon bőséges lesz a játéktermés, és a nagyobb címekből sem lesz hiány. Lássuk a legfrissebb megjelenések listáját!
1629561600

King's Bounty II - bemutatkozik Aivar

Karnyújtásnyira van az 1C Entertainment legújabb játékának, a King's Bounty II-nek a megjelenése, így időszerű volt, hogy Elisa és Katharine után Aivar, a harmadik választható karakter is megkapja a saját bemutatkozó előzetesét.
1628845200

King's Bounty II - ismerjük meg Elisát!

Egyre csak közeledik a King's Bounty II megjelenése, az 1C Entertainment bemutatta hát nekünk a játék paladin hősét is. Elisa egyszerű parasztlányként élt, ám mágikus erő ébredt benne, amely nagy dolgokra hívatja.
1628008200

Aranylemezre került a King's Bounty II

A 1C Entertainment nemrég örömmel tweetelte, hogy elkészült végre a legendás sorozat legújabb részével, ami így még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy augusztus 24-én a boltok polcain landolhasson.
1627664400

Ilyen vas kell a King's Bounty II alá

Nostria csodákkal teli világa már majdnem megérett a felfedezésre, de mielőtt útnak indulnánk a nagy kalandra, érdemes lecsekkolnunk, a hivatalos rendszerkövetelményeket.
1627574400

Friss gameplay-előzetesen a King's Bounty II

Kevesebb, mint egy hónap választ már csak el minket a King's Bounty II tervezett premierjétől, amiből most egy vadonatúj, a játékmenetet részletesen bemutató videóval rukkolt elő a 1C Entertainment.
1627369200

King's Bounty II - bemutatkozik Katharine

A King's Bounty II-ben a Nostriát fenyegető veszélyt csakis a kiválasztott hős háríthatja el, ám hogy ki a megjövendölt megmentő, az háromesélyes. A lehetséges bajnokok közül most Katharine-t, a varászlónőt ismerhetjük meg.