King's Bounty II

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Deep Silver, Fejlesztő: 1C Company
Visszatért a középkori időkben játszódó, körökre osztott stratégiai játék, a King's Bounty.
Értékelés: 5.5

Befutott az utolsó előzetes a King's Bounty II-höz

Hosszas várakozás után tegnap végre megjelent a legendás King's Bounty számozott folytatása, így már semmi akadálya annak, hogy ellátogassunk Nostria világába. A premier örömére pedig megérkezett a játék launch trailere is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemesen sűrű hét vár ránk így augusztus végén, szinte minden platformon bőséges lesz a játéktermés, és a nagyobb címekből sem lesz hiány. Lássuk a legfrissebb megjelenések listáját!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

King's Bounty II - bemutatkozik Aivar

Karnyújtásnyira van az 1C Entertainment legújabb játékának, a King's Bounty II-nek a megjelenése, így időszerű volt, hogy Elisa és Katharine után Aivar, a harmadik választható karakter is megkapja a saját bemutatkozó előzetesét.

King's Bounty II - ismerjük meg Elisát!

Egyre csak közeledik a King's Bounty II megjelenése, az 1C Entertainment bemutatta hát nekünk a játék paladin hősét is. Elisa egyszerű parasztlányként élt, ám mágikus erő ébredt benne, amely nagy dolgokra hívatja.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Aranylemezre került a King's Bounty II

A 1C Entertainment nemrég örömmel tweetelte, hogy elkészült végre a legendás sorozat legújabb részével, ami így még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy augusztus 24-én a boltok polcain landolhasson.

Ilyen vas kell a King's Bounty II alá

Nostria csodákkal teli világa már majdnem megérett a felfedezésre, de mielőtt útnak indulnánk a nagy kalandra, érdemes lecsekkolnunk, a hivatalos rendszerkövetelményeket.

Friss gameplay-előzetesen a King's Bounty II

Kevesebb, mint egy hónap választ már csak el minket a King's Bounty II tervezett premierjétől, amiből most egy vadonatúj, a játékmenetet részletesen bemutató videóval rukkolt elő a 1C Entertainment.

King's Bounty II - bemutatkozik Katharine

A King's Bounty II-ben a Nostriát fenyegető veszélyt csakis a kiválasztott hős háríthatja el, ám hogy ki a megjövendölt megmentő, az háromesélyes. A lehetséges bajnokok közül most Katharine-t, a varászlónőt ismerhetjük meg.

E3 2021: RPG-elemekkel erősít a King's Bounty 2

Habár nem villantott új előzetest a King's Bounty második része a ma esti Koch Primetime adásában, azért így is kiderült pár érdekesség az RPG és körökre osztott stratégiai játékok elemeit vegyítő alkotásról.

E3 2021: Nézd vissza a Koch Primetime műsorát!

Izgalmas este elé nézünk, hiszen ma tartja az önálló műsorát a Koch Media és annak új kiadói ága, a Prime Matter. A tucatnyi új játék közt olyan címeket láthatunk majd, mint a Payday 3, a King's Bounty II, a Mount & Blade II vagy az új Painkiller.

King's Bounty 2 - megkezdődött az előrendelés

Igaz, csak augusztus végén látogathatunk el Nostria varázslatos királyságába, a 1C és a Deep Silver azonban már mától megvásárolhatóvá tette a játékot. Ennek alkalmából kaptunk egy rövidke előzetest is.

Sztorielőzetesen a King's Bounty II

Nostria földjét sötétség és pusztulás fenyegeti - vajon az újonnan koronázott fiatal király elég erős lesz ahhoz, hogy megmentse a népét? Befutott a King's Bounty II sztorielőzetese, csekkoljátok le!

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Mégsem jelenik meg idén a King's Bounty II

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem fog megjelenni idén a King's Bounty II, a játékot fejlesztő 1C Entertainment jelenleg 2021 márciusára ígéri a premiert. Vigasztalásképpen megkaptuk az anyag gamescomos teaserét is.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

King's Bounty II - így működik a harc

A 1C Entertainment fejlesztői naplójának harmadik részében a King's Bounty II harcait és arénáit vesszük át mélyebben. A körökre osztott küzdelmek nemcsak síkban zajlanak, három dimenzióban kell uralnunk a pályákat.

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.

King's Bounty II - itt az első fejlesztői napló

Fejlesztői naplósorozatot indított a King's Bounty II felett bábáskodó 1C Entertainment. A nagy múltú taktikai széria második számozott része még mélyebben átveszi majd a modern szerepjátékok elemeit.

GC 2019: Screenshotokon a King’s Bounty 2

Tegnap mutatkozott be a 90-es évek egyik legnépszerűbb körökre osztott taktikai játékának a folytatása, most pedig befutottak az első játékmeneti képek is. Ezek alapján érezni lehet majd a 29 évnyi fejlődést.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

GC 2019: Folytatást kap a King's Bounty

Közvetlen folytatást kap a 90-es évek egyik legjobb középkori körökre osztott stratégiai játéka, a Heroes of Might and Magic elődjének is tekinthető King's Bounty. A számozott második rész valamikor jövőre jelenik meg.
  • Írta: Shifty
  • 3 komment