Ghostrunner PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Ígéretes cyberpunk játék érkezett.
1704108510

Az újév első ingyenes játéka a Ghostrunner

Pontosabban már tegnap délután óta ingyen bezsákolható az Epic Games Store-ból a One More Level cyberpunk játéka, amely gyors tempójú, bitang nehéz harcokat kínál. Igazi unikumdarabbal gazdagodhatunk.
1677744000

A földrengés áldozatainak fog segíteni a Humble Bundle legújabb csomagja

A 30 dolláros csomag bevétele annak a három non-profit cégnek fog menni, amelyek a törökországi földrengés utáni helyreállításon dolgoznak. Összesen 72 cím került a csomagba.
1646400600

Ghostrunner - utolsó traileren a Project_Hel

Itt az idő, hogy visszalátogassunk a Dharma Towerbe, megérkezett ugyanis a Ghostrunner eddigi legnagyobb DLC-je, a Project_Hel. Mielőtt belevágnánk a kegyetlen kihívásba, íme, az utolsó kedvcsináló.
1646031600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1645637781

Frissítve: Íme, a PS Plus márciusi felhozatala

Nagyon úgy néz ki, hogy a francia Dealabs megint idő előtt lerántotta a leplet a PlayStation Plus következő hónapban esedékes meglepetéseiről. Ezúttal két játékot említenek biztos befutónak, a szokásos harmadik cím kiléte egyelőre kérdéses.
1642842000

Ghostrunner - csúszik a Helre koncentráló DLC

A Ghostrunner következő kiegészítőjében néhány küldetés erejéig az alapjáték egyik gonoszának, Helnek a bőrébe bújhatunk majd. Erre azonban még várnunk kell, ugyanis mégsem jelenik meg a jövő héten.
1638352800

Helt irányítjuk majd a Ghostrunner új DLC-jében

A One More Level tegnap leleplezte a Ghostrunner új, korábban csak "Ultimate DLC-ként" beharangozott kiegészítőjét. A januárban érkező Project_Hel főszereplője az alapjáték egyik legtrükkösebb főgonosza lesz.
1637856000

Következő kiegészítőjét teaseli a Ghostrunner

A One More Level hamarosan leleplezi a Ghostrunner következő kiegészítőjét, amire Ultimate DLC-ként hivatkozik. Hogy mit fog tartalmazni, azt még nem tudjuk, de a minap kiadott kedvcsináló alapján lehet találgatni.
1632722400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
1627923600

Három játék jár ezúttal a PlayStation Now-hoz

A nyár utolsó hónapjában sem maradnak új játékok nélkül a PlayStation Now előfizetői. Holnaptól három játékhoz férhetünk majd hozzá, hogy android szabadságharcossá, cybernindzsává vagy komikus szörnyek hősévé váljunk.