Ghostrunner

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: 505 Games, Fejlesztő: One More Level
Ígéretes cyberpunk játék érkezett.
Értékelés: 8.0

Bejelentették a Ghostrunner folytatását

Mikor az 505 Games megvásárolta a Ghostrunner jogait, már sejthető volt, hogy a folytatáson is dolgoznak. Most azonban hivatalosan is bejelentették: készül a Ghostrunner 2, PC mellett kizárólag next-gen konzolokra.

Ghostrunner - ősszel jön a next-gen update

Miután nemrég a 505 Games felvásárolta a Ghostrunner IP-t, a kiadó és a One More Level megosztotta a jövőbeli terveit a játék kapcsán, amiből többek között az is kiderült, hogy idén ősszel jön majd a következő generációs frissítés.

A 505 Games felvásárolta a Ghostrunner IP-t

A 505 Games és az All In Games tavaly ősszel közösen segítette piacra a Ghostrunnert, az olasz kiadó azonban 5 millió euróért felvásárolta a teljes IP-t és a játékhoz tartozó összes technológiai licencet.

Konzolos demót kapott a Ghostrunner

Gyorsan a szívükbe zárták a játékosok cyberpunk és parkourelemeket vegyítő Ghostrunnert, hiszen már több mint 500 ezer példány talált gazdára a játékból. Ezt most egy konzolos demóval ünnepelte meg a One More Level csapata.

Téli kiegészítőt kap a Ghostrunner

Egyetlen falmászó kibernindzsa ruhatára sem lehet teljes néhány stílusos téli felszerelés nélkül. A fagyos kiegészítőket felvonultató Winter Pack mellé egy hardcore mód is érkezik azoknak, akiket a Ghostrunner nem izzasztott meg eléggé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért a hosszas várakozás, néhány napon belül végre elmerülhetünk Night City alvilágában. Ez a hét a Cyberpunk 2077-ről fog szólni, hiszen nem sok konkurenciája akad az év talán legjobban várt megjelenésének.

Ghostrunner - nem marad el a Switch-port sem

PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en már megmászhattuk a Dharma Towert, de szerencsére a Switch-tulajok sem maradnak ki a mókából. Az őrületesen gyors és látványos Ghostrunner jövő héten a hibridkonzolon is megjelenik.

Ghostrunner - befutott a launch trailer

Kevesen örülhetnek most annyira, mint a One More Level csapata annak, hogy ismét eltolták a Cyberpunk 2077 megjelenését, hiszen így több lehetősége van a szintén cyberpunk stílusban fogant játékuknak érvényesülni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

A next-gen konzolokra is megjelenik a Ghostrunner

Dinamikusan bővül a Ghostrunner platformlistája, hiszen alig egy hónapja annak, hogy hírt kaptunk a Switch-változatról, a minap már PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is bejelentették a játékot.

Switchen is megjelenik a Ghostrunner

Már csak a Nintendo Switch hiányzott a Ghostrunner platformlistájáról ahhoz, hogy teljes legyen a jelengenerációs lefedettség. Szerencsére most, egy hónappal a megjelenés előtt kiderült, hogy a hibridkonzol is megkapja a saját portját.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Dátumot és új előzetest kapott a Ghostrunner

Nem kell novemberig várnunk, ha egy kis cyberpunkos akcióra fáj a fogunk. Jövő hónapban érkezik a Ghostrunner, a legújabb előzetes pedig újabb ízelítőt nyújt a látványos parkourból és a villámgyors kardcsapásokból.
  • Írta: szlav
  • 1 komment

Friss teaser videót villantott a Ghostrunner

Dörzsölhetik a markukat a cyberpunk stílus rajongói, hiszen miközben rohamosan közeledik a Cyberpunk 2077 megjelenése, a Mirror's Edge ihletésű Ghostrunner is újra hallatott magáról egy teaser videó és pár új kép formájában.

Újra mozgásban a Ghostrunner

A Future Games Show műsorán ismét megmutatta magát a Ghostrunner. Ebben a futurisztikus parkourjátékban egy kardot viselő cybernindzsaként kaszabolhatjuk szét az ellenfeleinket.

Demót és egy új trailert kapott a Ghostrunner

Genji a Mirror's Edge-ben Doctor Octopus ellen harcol? Úgy néz ki, a Ghostrunnerben épp ez a helyzet, és ezt a cyberpunk akciójátékot magunk is kipróbálhatjuk demó formájában május 13-ig.

Friss gameplay videón a Ghostrunner

A Ghostrunner világában a belsőnézetes parkour magas fordulatszámú akcióval keveredik. Egy cyberharcos bőrébe bújva kell irtanunk az ellent, miközben a legapróbb hiba is az életünkbe kerülhet.

GC 2019: Hét perc a Ghostrunnerrel

A Ghostrunner az idei Gamescom egyik legnagyobb meglepetése volt, most pedig egy hosszabb gameplay felvételt is tudunk mutatni nektek a cyberpunk Mirror's Edge-ről. Csekkoljátok!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

GC 2019: Ghostrunner - a cyberpunk Mirror's Edge?

Megszaporodtak mostanában a cyberpunk játékok: ezúttal a kifejezetten pofásan festő Ghostrunnert mutatjuk be nektek, amely egy cyberpunk világban játszódó belső nézetű akciójáték lesz.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment