Ghostrunner

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: All in! Games, Fejlesztő: One More Level
Ígéretes cyberpunk játék készül.
Értékelés: Nincs még értékelve

A next-gen konzolokra is megjelenik a Ghostrunner

Dinamikusan bővül a Ghostrunner platformlistája, hiszen alig egy hónapja annak, hogy hírt kaptunk a Switch-változatról, a minap már PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is bejelentették a játékot.

Switchen is megjelenik a Ghostrunner

Már csak a Nintendo Switch hiányzott a Ghostrunner platformlistájáról ahhoz, hogy teljes legyen a jelengenerációs lefedettség. Szerencsére most, egy hónappal a megjelenés előtt kiderült, hogy a hibridkonzol is megkapja a saját portját.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Dátumot és új előzetest kapott a Ghostrunner

Nem kell novemberig várnunk, ha egy kis cyberpunkos akcióra fáj a fogunk. Jövő hónapban érkezik a Ghostrunner, a legújabb előzetes pedig újabb ízelítőt nyújt a látványos parkourból és a villámgyors kardcsapásokból.
  • Írta: szlav
  • 1 komment

Friss teaser videót villantott a Ghostrunner

Dörzsölhetik a markukat a cyberpunk stílus rajongói, hiszen miközben rohamosan közeledik a Cyberpunk 2077 megjelenése, a Mirror's Edge ihletésű Ghostrunner is újra hallatott magáról egy teaser videó és pár új kép formájában.

Újra mozgásban a Ghostrunner

A Future Games Show műsorán ismét megmutatta magát a Ghostrunner. Ebben a futurisztikus parkourjátékban egy kardot viselő cybernindzsaként kaszabolhatjuk szét az ellenfeleinket.

Demót és egy új trailert kapott a Ghostrunner

Genji a Mirror's Edge-ben Doctor Octopus ellen harcol? Úgy néz ki, a Ghostrunnerben épp ez a helyzet, és ezt a cyberpunk akciójátékot magunk is kipróbálhatjuk demó formájában május 13-ig.

Friss gameplay videón a Ghostrunner

A Ghostrunner világában a belsőnézetes parkour magas fordulatszámú akcióval keveredik. Egy cyberharcos bőrébe bújva kell irtanunk az ellent, miközben a legapróbb hiba is az életünkbe kerülhet.

GC 2019: Hét perc a Ghostrunnerrel

A Ghostrunner az idei Gamescom egyik legnagyobb meglepetése volt, most pedig egy hosszabb gameplay felvételt is tudunk mutatni nektek a cyberpunk Mirror's Edge-ről. Csekkoljátok!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

GC 2019: Ghostrunner - a cyberpunk Mirror's Edge?

Megszaporodtak mostanában a cyberpunk játékok: ezúttal a kifejezetten pofásan festő Ghostrunnert mutatjuk be nektek, amely egy cyberpunk világban játszódó belső nézetű akciójáték lesz.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment