Little Nightmares II

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Bandai Namco, Fejlesztő: Tarsier Studios
A sárga esőkabátos lányka visszatér, és ezúttal még társasága is lesz.
Értékelés: 9.0

Amerikai toplista: ismét tarolt a Nintendo

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group februári összesítése, amiből kiderült, hogy a Nintendo termékei mind szoftver-, mind hardverfronton remekül teljesítettek.

Little Nightmares II - egymillió felett

A kritikusok magas pontozással, a játékosok pedig a pénztárcájukkal mondtak köszönetet a Tarsier Studios csapatának. A Little Nightmares II jókora mérföldkövet tudhat maga mögött: máris elkelt egymillió darab a hátborzongató játékból.

Nem csinál több Little Nightmarest a Tarsier Studios

Miután a fejlesztőcsapatot felvásárolta az Embracer Group, talán nem olyan meglepő, hogy a Tarsier Studios kiszállt a Little Nightmares-sorozat fejlesztéséből. Innentől kezdve a Bandai Namcón múlik, hogy mihez kezd a címmel.

Brit toplista: Mario és Bowser letarolt mindenkit

Aratnak mostanában a Nintendo Switch játékai az Egyesült Királyságban, így nem meglepetés, hogy a Super Mario 3D World + Bowser's Fury az első helyen kötött ki. Az már jóval érdekesebb, hogy a játék jócskán túlszárnyalta az eredeti premierjét is.

Little Nightmares II - hátborzongató a launch trailer

Már csupán holnapig kell várnunk a Little Nightmares II megjelenésére, de ez az egy nap igen hosszúnak ígérkezik. Addig is csekkoljátok le a játék utolsó előzetesét, ami alapos ízelítőt ad ebből a sötét világból!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem számíthatunk hatalmas AAA-kategóriás premierekre, a kisebb projektek rajongói és a Switch-tulajok így sem járnak rosszul. Érkezik a Little Nightmares 2 és a Wii U-ról átportolt Super Mario 3D World.

Konzolokra is befutott a Little Nightmares II demója

Kicsivel több mint egy hónappal később végül PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megérkezett a Little Nightmares II demója, amit a PC-s játékosok korábban már kipróbálhattak a Steamen.

Little Nightmares II - szörnyekből nem lesz hiány

Ha már a halloween a sarkon van, és mindenféle rém előmászik ilyenkor rejtekéről, a Tarsier Studios is úgy látta jónak, hogy az ijesztgetés ünnepét egy Little Nightmares II-előzetessel vezessék fel.

Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.

Little Nightmares II - 15 percnyi új gameplay érkezett

Negyedórányi vadonatúj gameplay felvételt villantott magáról a Gamescom alkalmából a Little Nightmares folytatása, ami a látottak alapján hű marad a készítők eddigi játékaihoz.

Gameplay traileren a Little Nightmares II

Újra hallatott magáról a Little Nightmares II, a Gamescom Opening Night Live apropóján levetített gameplay trailer ismét egy rendkívül ígéretes platformer képét festi le előttünk.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Elkelt a Little Nightmares fejlesztőcsapata

A Koch Media és a THQ Nordic anyavállalata, az Embracer Group egy hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy sikerült megállapodnia a Little Nightmarest is fejlesztő Tarsier Studios csapatával.

GC 2019: 2020-ban érkezik a Little Nightmares 2

A Bandai Namco Entertainment hivatalosan is bejelentette a 2017-ben útjának indított franchise következő részének érkezését, melyet valamikor a 2020-as év során várhatunk az összes fontosabb platformon.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment