Everspace 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Rockfish Games, Fejlesztő: Rockfish Games
Folytatást kapott az Everspace.
Értékelés: Nincs még értékelve

Everspace 2 - sok újdonságot ígér a roadmap

Az Everspace 2 korai változata már most is játszható, de rengeteg újdonságra számíthatunk még a hivatalos premier előtt. A Rockfish Games most felvázolta a játék idei ütemtervét.

Everspace 2 - elrajtolt az Early Access-kiadás

Az imént élesedett a Steamen az Everspace 2 Early Access-kiadása, amely durván 25 órányi tartalommal várja a játékosokat. A debüthöz és a vásárláshoz egy új előzetes igyekszik kedvet csinálni.

Everspace 2 - hamarosan early access

Az Everspace nagyobb és részletesebb folytatásának korai hozzáférésű változatának startja egész eddig nem jött össze. Most már azonban nem kell sokat várnunk, két héten belül pilótafülkébe pattanhatunk!

A Cyberpunk 2077 miatt az Everspace 2 is csúszik

A Rockfish Games nem kockáztat: mivel decemberre került a Cyberpunk 2077 megjelenése, nem próbálnak vele versenyre kelni, és jövőre csúsztatják az Everspace 2 early accessének startját.

Everspace 2 - friss látnivalók az Early Access előtt

A Rockfish Games megtúráztatta a Gamescomon az űrhajós roguelike-ját, így kaptunk egy látványos előzetest, nyolcpercnyi játékmenetet és némi infót a Steamre érkező korai változatról.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

Tíz perc gameplay az Everspace 2-vel

Az Everspace egy jó kis roguelike űrhajósdi volt, és jövőre már a jobban RPG-irányba hajló folytatásával nyomhatjuk. Az Everspace 2-t most egy rövid gameplay-előzetesben és egy tízperces interjúban is megcsodálhatjuk.

Everspace 2 - csak év végén rajtol az Early Access

Az eredeti tervek szerint szeptemberben rajtolt volna el az Everspace 2 korai hozzáférésű változata, a fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy csak az év végén teszi közzé a játékot a Steam Early Access kínálatában.

GC 2019: Folytatást kap az Everspace

A Rockfish Games váratlanul bejelentette az Everspace folytatását. A játékhoz először a Kickstarteren kalapoznak pénzt, majd 2020-ban átköltözik a Steam Early Access kínálatába, hogy aztán 2021-ben befutosson a végleges változat.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment