Humankind

PC

Kiadó: Sega, Fejlesztő: AMPLITUDE Studios
Kihívót kapott a Civilization-sorozat.
Értékelés: 8.5

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöndes, de csöppet sem eseménytelen hét áll előttünk. Ígéretes, független fejlesztésű játékok garmadája érkezik az elkövetkező napokban, de a sportjátékok kedvelői is örülhetnek.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Humankind - már az első napon Game Passben

A Microsoft és a Sega tegnap jelentette be, hogy a Humankind elsőnapos startot vesz az Xbox Game Pass PC-s részlegén. Kaptunk egy új előzetest is, ami számszerűsítve veszi sorba, mi vár majd ránk ebben a civilizációépítő játékban.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Humankind - már most elkaszálták a Denuvót

Miután a bétatesztelések azt mutatták, hogy a Denuvo negatívan hat a Humankind teljesítményére, a készítők úgy döntöttek, hogy még a megjelenés előtt kiveszik a hírhedt védelmet a játékból.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

Közeleg a Humankind eddigi legnagyobb bétája

Az Amplitude Studios Humankindja olyasmi lesz, mint a Civilization, csak kevesebb történelemhűséggel. A következő zárt bétatesztjében már öt különböző korszakot is kipróbálhatunk majd.

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

TGA 2020: Már nem kell sokat várni a Humankindra

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Sega és Amplitude Studios Civilization-klónja, emellett egy új demót is belengettek a játék előrendelőinek, ez már a jövő héten elérhetővé válik.

Hónapra pontos dátumot kapott a Humankind

Noha azt már tudjuk egy ideje, hogy idén már nem jelenik meg a Humankind, most már annyival is okosabbak vagyunk, hogy 2021-en belül mikorra várjuk. Jelenleg úgy néz ki, tavasszal kezdhetjük meg az emberiség felvirágoztatását.

Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.

2021-re csúszik a Humankind

A Civilization kihívójának tűnő Humankind mégsem készül el idén, csak jövőre játszhatunk vele teljes formában, de a készítők szeretnék bevonni a rajongókat is a fejlesztésbe, így a nyár folyamán esélyünk lesz tesztelni a játék néhány funkcióját.

TGA 2019: Humankind - a te történeted

A Sega "Civilizationje" is kapott egy új előzetest, amely a játékos karakterére fókuszál. Bizony, a Firaxis játékaival ellentétben, itt nem történelmi személyeket alakítunk majd.

GC 2019: Humankind - kihívót kap a Civilization

A Gamescom rajtját megelőzően a Sega már jó előre beharangozta, hogy valami egészen új játékkal készül a kiállításra. A tegnap bemutatott Humankind végül stílusát tekintve a Civilization-sorozat nagy kihívójának ígérkezik.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment