Orcs Must Die! 3

PC, Mobil, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Robot Entertainment, Fejlesztő: Robot Entertainment
Az Orcs Must Die! harmadik része, amely Stadia-exkluzívként kezdte meg a pályafutását.
Értékelés: 7.5

Küklopszok is érkeznek az Orcs Must Die! 3-ba

Az Orcs Must Die! 3 egy évnyi Stadia-exkluzivitás után új platformok felé is nyitott, de a Robot Entertainment még nem végzett a játékkal. A közelgő Cold as Ice kiegészítőben küklopszok is csatlakoznak a háborúhoz.

Mától nem Stadia-exkluzív az Orcs Must Die! 3

Mivel az orkok áradatának soha nincs vége, ezért nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy a zöldbőrűek elpatkoljanak. A Stadia-felhasználók már egy éve csinálhatják a hősi küldetést, de mától új platformokon is nyílik rá lehetőség.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Figyelemre méltó független fejlesztésű játékokkal készül erre a hétre a globális videojáték-ipar. Megjelenik a Cris Tales és a Last Stop is, de ha valami nagyobb franchise-ra vágyunk, szörnyvadászok lehetünk a The Witcher: Monster Slayerben.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

GC 2019: Stadián rajtol az Orcs Must Die! 3

Kezdetben Stadia-exkluzív lesz az Orcs Must Die! régóta várt harmadik része, amelyben minden korábbinál több orkkal kell majd szembenéznünk. Ilyen tömeghez bizony jól jön majd a Google szerverparkja.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment