Remothered: Broken Porcelain PC, PS4, SW, WIIU, XBOXONE

Folytatást kapott a Remothered.
1604867820

Remothered: Broken Porcelain teszt

Az idei év legszomorúbb rajtját hozta össze Chris Daril csapata. A minden porcikájában művészi és néhol zseniális alkotásuk akár nagyot is szólhatott volna, ám a bugok felülkerekedtek, és a feledés homályába rántották a projektet.
1603094400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héttel tagadhatatlanul is a vihar előtti csend állapotába kerültünk, elvégre egy pár nap múlva berobban a nagy novemberi játékdömping. Ettől függetlenül a héten a horrorrajongók nem csak a hosszú hétvégének örülhetnek majd.
1601658000

Remothered - az előző részek tartalmából

Hamarosan megérkezik a Remothered: Broken Porcelain, így nem árt, ha felfrissítjük a memóriánkat az előző rész, a Tormented Fathers eseményeiről. Ebben segít a legújabb előzetes.
1597129200

Remothered: Broken Porcelain - tőlük fogunk félni

Habár idén nyáron már nem játszunk a Remothered: Broken Porcelainnel, újabb kedvcsinálókat még kapunk az októberi megjelenésig. A legfrissebb videóban az Ashmann fogadó lakóival ismerkedhetünk meg.
1594371600

Októberre csúszik a Remothered: Broken Porcelain

Nyár helyett végül csak ősszel játszhatunk majd a Stormind Games horrorjátékának folytatásával, a Remothered: Broken Porcelainnel. A játékban egy fogadó titkaira kell fényt derítenünk, de ésszel, mert itt a megyek-lövök megközelítés nem játszik.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.
1566403200

GC 2019: Folytatódik a Remothered

A tavaly megjelent Remothered: Tormented Fathers ugyan nem örvendett túl nagy rivaldafénynek, a kritikusok imádták, és valószínűleg összejött egy tisztességes rajongótábora is a címnek, mert most készül a folytatás.