Yakuza: Like a Dragon PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új főhőssel és körökre osztott harcokkal debütált a Yakuza hetedik része.
1707946596

JRPG - barátkozás a műfajjal

A japán szerepjátékok konzolon születő, mostanában azonban PC-re is eltaláló műfaja soha sem volt még annyira elérhető, mint manapság. Aki azonban még csak most ismerkedik a zsánerrel, nem biztos, hogy tudja, hol kezdje. Ebben igyekszünk segíteni!
1700838000

Ezek a címek távoznak decemberben a PlayStation Plus katalógusból

Többek között két Yakuza-cím és a két Middle-Earth-játék is a kilépők között szerepel, az érintett játékok december közepén távoznak a Sony szolgáltatásából.
1685372787

SGF 2023: Júniusban saját műsort tart a Yakuza-franchise csapata

A Ryu Ga Gotoku Studio bejelentette a saját nyári bemutatóját, az RGG Summit Summer Showcase-t. Jó eséllyel újra hallunk majd a régi-új névre keresztelt franchise új része, a Like a Dragon 8 felől.
1671042586

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!
1662019200

Nagy bejelentésre készül a Yakuza-csapat

Egy hét múlva egy különleges adással jelentkezik a Ryu Ga Gotoku Studio csapata. Egyelőre hivatalosan nem árulták el, hogy miféle bejelentést hoznak a japánok, de nekünk van egy erős tippünk.
1658944800

Felfedték a PlayStation Plus Essential augusztusi játékait

A Sony megmutatta, mivel készül a felújított PlayStation Plus legalsó előfizetői kategóriája. Szokás szerint három játékot kapunk: pattanhatunk gördeszkára, keveredhetünk kicsi rémálmok közé és a jakuzába is beállhatunk.
1653390000

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.
1643014800

Új stúdiót nyitott a Yakuza-széria atyja

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így tényleg a NetEase-nél landolt a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A legendás játéktervező egy veterán csapattal nyitja meg a Nagoshi Studiót.
1637157607

Új címen dolgozik a Yakuzát fejlesztő csapat

Masayoshi Yokoyama a Yakuza- és a Judgment-játékokat készítő Ryu Ga Gotoku Studio vezetője egy interjúban elárulta, hogy a csapat jelenleg egy teljesen új címen dolgozik. Így kérdéses, hogy folytatódhat-e a Judgment-sorozat.
1633705200

Hivatalos: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Még augusztusban kezdtek el arról pletykálni, hogy elhagyhatja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, a legendás Toshihiro Nagoshi. A minap hivatalosan is megerősítették ezeket a híreket.