Resident Evil: Resistance

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Capcom, Fejlesztő: Capcom
Új mellékággal bővül a Resident Evil-széria.
Értékelés: 5.5

E3 2021: Felsorakoznak a Resi-sorozat színészei

A Netflixnél nem csak a Resident Evil: Infinite Darkness fortyog a konyhában, a szolgáltató egy élőszereplős sorozatot is berendelt. A Geeked Week alkalmával erről is kaptunk helyzetjelentést, íme, a színészgárda!

Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd - és ha minden jól megy, talán már a mozikban.

Resident Evil Resistance - új hősök mindkét oldalon

Az elkövetkezendő néhány hónapban folyamatosan frissül majd a Resident Evil 3 többjátékos mellékága, a Resistance. Elsőként két új karaktert kapunk: a túlélőkhöz csatlakozik Jill Valentine, aki életét Nicholai Ginovaef nehezíti majd meg.

Launch traileren a Resident Evil 3

Amíg várjátok, hogy megérkezzen a futár a Resident Evil 3-mal, vagy letöltődjön a játék a digitális boltokból, csekkoljátok a megjelenés apropóján kiadott launch trailert! Aggodalomra semmi ok: sok meglepit nem lő le, leheletrövid az egész!

Frissítve: Resident Evil - bajok a Resistance-bétánál

Tegnap vette kezdetét a Resident Evil: Resistance nyílt bétatesztelése, a próbakör azonban csak Xbox One-on tudott problémamentesen elrajtolni. A PC-s és a PS4-es bétát elhalasztották.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a játékkiadókon és -fejlesztőkön múlik, nem fogunk unatkozni ezen a héten sem, többek között Raccoon Citybe is visszatérhetünk egy kicsit, hogy Jill Valentine oldalán kutakodjunk az Umbrella Corporation után.

Resident Evil 3 - saját előzetest kapott Jill Valentine

Már csupán egy hét választ el minket attól, hogy újra átélhessük Raccoon City bukását, így itt az idő, hogy kicsit jobban is megismerkedjünk a Resident Evil 3 kemény fából faragott főhősével, Jill Valentine-nal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.

Friss látnivalókon a Resident Evil 3 remake

Az eredetileg a Gamergenen felbukkanó, majd a Redditre elmentett képeken nem csak kellemetlenül közelről ismerhetjük meg a Nemesist, hanem még néhány Resistance-képet és pár concept artot is megnézhetünk.
  • Írta: sirdani
  • 8 komment

A Resistance nem része a Resident Evil-kánonnak

Ha valaki aggódott amiatt, hogy a Resident Evil 3 remake mellé érkező Resistance című multis lövölde hol helyezkedik el a sztoriban, nem kell tovább agyalnia. Magától a Capcomtól érkezett a válasz, hogyan is viszonyuljunk a spin-off játékhoz.

Resident Evil 3 - komoly változásokra számíthatunk

A Resident Evil 2 gyakorlatilag újraértelmezte a remake fogalmát, és hasonlóan tesz majd az idén áprilisban érkező Resident Evil 3 is. Néhány karakterre nagyobb hangsúly kerül, cserébe viszont búcsút inthetünk pár játékelemnek.

Resident Evil 3 - kiszivárgott a remake borítója

Most már nem az a kérdés, hogy elkészülhet-e a Resident Evil 3 felújított változata, hanem az, hogy mikor fogják bemutatni. A PlayStation Store-on keresztül már kiszivárgott a remake borítója.

Project Resistance - így fest egy teljes meccs

Korábban már egy-egy pillanat erejéig belenézhettünk a Project Resistance játékmenetébe, most viszont 10 percig, vágatlanul követhetjük, hogy hogyan is fest a Resident Evil-széria következő mellékága.

Resident Evil: Project Resistance - lesz kampány is

A kifejezetten online összecsapásokra kihegyezett új Resident Evil-játékban, a Project Resistance-ben az aszimmetrikus többjátékos mód mellett természetesen helyet kap majd egy történetközpontú sztorimód is.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

Project Resistance - a Capcom reagál a fogadtatásra

Enyhén fogalmazunk, ha azt mondjuk, hogy a Resident Evil-széria rajongói között nem volt egyhangú az öröm a Project Resistance leleplezését követően. A Capcom most reagált a vészharangot kongatók aggályaira.
  • Írta: szlav
  • 3 komment

TGS 2019: Project Resistance - íme, a játékmenet

A mozis előzetest követően most megérkezett a Resident Evil-spinoff első olyan trailere is, amely komolyabb betekintést enged a játékmenetbe. A Project Resistance aszimmetrikus felépítése teljesen egyedi a széria történelmében.
  • Írta: szlav
  • 2 komment

TGS 2019: Íme, a Project Resistance első teasere

Ahogy az várható volt, ma végre befutott a következő Resident Evil-játék első kedvcsinálója. A négyfős kooperacióra építő spin-offról több információ is várható, hiszen hamarosan indul a Tokyo Game Show.

Képeken a Resident Evil: Project Resistance

A Capcom már gőzerővel teaseli a következő Resident Evilt, de úgy tűnik, hogy a szemfüles rajongók már most többet tudhattak meg a játékról a tervezettnél. Négy képet már most megnézhetünk a hamarosan érkező trailerből.

Hamarosan bemutatkozik az új Resident Evil

A játék Project Resistance címen fut (egyelőre?), és a szeptember közepén esedékes Tokyo Game Show keretei között meg is mutatják a látogatóknak. Aggodalomra semmi ok, egy teasert már napokkal korábban kapunk majd.
  • Írta: fojesz
  • 7 komment