Rogue Company PS4, SW

A Smite alkotóinak legújabb játéka.
1681207200

Lekapcsolják a Rogue Company Switch-verzióját

A játékon belüli vásárlásokat a mai nappal szüntetik meg, hamarosan kikerül majd az eShopból is. A játék hivatalos támogatását június 20-án lövik majd le. A döntést a port minőségével indokolták.
1636110000

Befutott az Epic Games Store legfrissebb ajándéka

Menetrendszerűen esett be az Epic Games Store soron következő ajándéka, az Aven Colony, amelyet kereken egy héten át érhettek majd el fizetés nélkül. Az is kiderült, mi vár ránk a jövő héten.
1621011600

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.
1613113200

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!
1612436400

Rogue Company - elérhető az első Battle Pass

A Hi-Rez Studios csapatalapú taktikai shootere megkezdte első szezonját, ami újdonságokat is hozott a játékba. Ezek közül kiemelkedik egy új ügynök, akit a Battle Pass megvásárlásával is be tudunk szerezni.
1601625600

Rogue Company - most már tényleg free-to-play

A Rogue Company már a nyáron elstartolt korai hozzáférésű játékként, ám akkor még meg kellett vásárolnunk a Founder's Packet, hogy játszhassunk vele. Tegnap azonban nyílt bétába lépett, és így már minden platformon ingyen gyűrhetjük.
1595318400

Már játszható a Rogue Company

A tegnapi nap folyamán elérhetővé vált a Rogue Company korai hozzáférésű változata, így valamennyi célplatformon beleleshetünk a multiplayer-orientált, külső nézetes taktikai lövöldébe. Egyelőre viszont nem ingyen.
1595255220

Lássuk a mai Nintendo Direct Mini újdonságait!

A Nintendo ma reggel harangozta be, hogy délután újabb Nintendo Direct Mini-epizódot vetít majd le a rajongóknak, ezúttal ráadásul kizárólag a külsős fejlesztésekre fókuszálnak majd.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.
1585249200

Rogue Company - mozgásban a Hi-Rez lövöldéje

Tavaly ősszel hallottunk először a Smite és a Paladins alkotóinak legújabb játékáról, most viszont mozgás közben is megcsodálhatjuk a Rogue Companyt. A hátulnézetes lövölde már az első naptól crossplay-támogatással érkezik.