Overwatch 2

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Blizzard, Fejlesztő: Blizzard
Folytatódik a Blizzard nagy sikerű lövöldéje!
Értékelés: Nincs még értékelve

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.

Tovább csúszik a Diablo IV és az Overwatch 2

Nehéz idők járnak a Blizzardra, és természetesen nem csak a koronavírus-járványra gondolunk. A vállalatot sújtó perek és a vezetőség megújulása után nem meglepő tehát, hogy a stúdió új nagy zászlóshajói lekésik a tervezett megjelenésüket.

Távozik a Blizzard új társigazgatója

Hatalmas vihar tombol a Blizzard felett, amit úgy tűnik, az új társigazgató sem viselt sokáig. Jen Oneal és Mike Ybarra augusztusban örökölte meg J. Allen Brack egykori szerepét, a duó egyik tagja azonban jobbnak látta, ha inkább más vizekre evez.

Elmarad a következő BlizzCon

A koronavírus-járvány hatalmas első döfés volt, a szexuális zaklatással kapcsolatos perek pedig beütötték az utolsó szöget a 2022-es BlizzCon koporsójába. Elmarad a Blizzard éves rendezvénye, és az is meglehet, hogy végérvényesen.

Overwatch 2 - így változik meg Bastion és Sombra

A korábbi ígéreteknek megfelelően az Overwatch Leauge fináléjában az Overwatch 2 is helyet szorított magának: bemutatkozott Bastion és Sombra reworkje, és egy teljes meccset is megnézhettünk belőle.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Az Overwatch 2 producere is otthagyja a Blizzardot

Az Activision Blizzard zaklatási botránya és az azt követő perek egyre nagyobb hullámokat kavarnak, a vállalat fejlesztőcsapatai pedig sorra veszítik el a vezetőiket. Ezúttal az Overwatch 2 producere, Chacko Sonny nyújtotta be a lemondását.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.
  • Írta: szlav
  • 5 komment

Jövő héten ismét bepillanthatunk az Overwatch 2-be

Jövőre már az Overwatch 2 korai változatában vívják a meccseket az Overwatch League-ben, de még idén is lesz lehetőségünk rá, hogy meglessük akció közben. A jövő heti szezondöntő alatt a profik ugyanis elviszik néhány körre az új játékot is.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Már az Overwatch 2-n játsszák az OWL új szezonját

Továbbra sem ismerjük az Overwatch 2 megjelenési dátumát, de nem lehet túlságosan messze a premier, hiszen az Overwatch League következő szezonját a profik már az új játék korai verzióján játsszák majd.

Lemondott a Blizzard Entertainment elnöke

Áll a bál az Activision Blizzard háza táján a szexuális zaklatással kapcsolatos perek miatt, az üggyel járó következmények pedig kézzel foghatók. J. Allen Brack, a Blizzard eddigi elnöke lemondott a posztjáról, helyére pedig kettős vezetőség került.

Nehéz feladat Switchre is átültetni az Overwatch 2-t

A Blizzard egy Ask Me Anything-esemény keretei között válaszolt egy pár Overwatch 2-t érintő kérdésre, ahol ismét megerősítették, hogy a Nintendo hibrid konzoljára is érkezik a játék, de ehhez komoly kompromisszumokat kell kötniük.

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Átalakul az Overwatch 2 PvP-módja

Tegnap éjjel a Blizzard egy kiadós livestream keretei közt mesélt az Overwatch 2 újdonságairól. A sztoriküldetések helyett ezúttal a hagyományos online multiplayer játékmódjaira került a hangsúly.

Jövő héten újra megmutatja magát az Overwatch 2

Nem kell már sokat böjtölnünk, hogy ismét mozgás közben láthassuk az Overwatch 2-t, ugyanis május 20-ra a Blizzard egy újabb előzetessel készül, amiben ezúttal a játék PvP-módját fogják prezentálni a közönségnek.

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.

Elhagyja a Blizzardot az Overwatch direktora

Jeff Kaplan közel húsz év közös munkát követően döntött úgy, hogy elhagyja a Blizzardot, és ezzel az Overwatch 2 terelgetését is másra bízza. Azt még nem tudjuk, hogy az úriember mihez kezd ezután.

Sojourn is csatlakozik az Overwatch 2 hőseihez

Nem hozott nagyobb Overwatch 2-bejelentést a BlizzConline, egy kapcsolódó panel jóvoltából azonban jó néhány részletet megtudhattunk a multiplayer lövölde következő fejezetéről.

Nem lesz idén Diablo IV vagy Overwatch 2

Nyakunkon a Blizzard legfrissebb híreit és bejelentéseit szállító BlizzConline, de aki arra számított, hogy a show során idei premierdátumot kaphat a Diablo IV vagy az Overwatch 2, az valószínűleg hoppon marad majd.

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.

Ingyenes lesz a 2021-es BlizzCon Online

Több szempontból is különleges lesz az elmaradó BlizzCont pótló, jövő februári BlizzCon Online. Mivel az egész rendezvény digitális térbe kényszerül, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben nem kell virtuális jegyet venni a megtekintéséhez.