West of Dead PC, PS4, SW, XBOXONE

Ígéretes twin-stick shooter, ahol a főhőst Ron Perlman szólaltatja meg.
1694626097

Hivatalosan is befutottak a szeptemberi PlayStation Plus játékok

Bár billbil-kun jóvoltából már kaptunk egy kis ízelítőt a szeptemberi PlayStation Plus videójátékokról, azért jól jön a hivatalos bejelentés is! Szemezgessetek kedvetekre!
1593010800

Íme, a júniusi Xbox Game Pass-játékok másik fele

Sajnos június 30-cal rengeteg jó játék hagyja el a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, csüggedni azonban nincs okunk, ugyanis már a mai nappal új játékokkal bővül az Xbox Game Pass konzolon és PC-n egyaránt.
1592305200

Az IGN és a Guerrilla Collective tegnapi termése

Véget ért a Guerrilla Collective háromnapos műsora, de az utolsó napra is maradt még néhány érdekes videójuk. Ezzel együtt azt is átnézzük, hogy az IGN Summer of Gamingjének június 15-i napja milyen termést hozott.
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1592079385

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.
1573822800

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.