Starship Troopers: Terran Command PC

RTS készült a Csillagközi invázió alapján.
1657795752

Starship Troopers: Terran Command teszt

Stratégiai játék készült a kultikussá vált Starship Troopers alapján, amelyben az űrgyalogságot terelgetve kell borsot törnünk az araknidok orra alá.
1655108825

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenésekre most sem számíthatunk, de akad néhány finomság a heti premiereket összegző listánkon. Lássuk a felhozatalt!
1652595000

Gameplay-bemutatón a Starship Troopers: Terran Command

Hamarosan alaposan odapörkölhetünk az óriás űrbogaraknak a Starship Troopers: Terran Commandben. A Slitherine jóvoltából a minap egy fél óra erejéig belenézhettünk, milyen is lesz a háború.
1647957600

Csúszik a Starship Troopers: Terran Command

A Starship Troopers: Terran Command készítői bejelentették, hogy nem tudják tartani a március végére kitűzött megjelenési dátumot, így csak a nyár elején vethetjük rá magunkat a valós idejű stratégiára.
1612508400

Mozgásban a Starship Troopers: Terran Command

Egy propagandavideónak öltöztetett gameplay-előzetessel jelentkezett a The Aristocrafts műhelyében készülő Starship Troopers: Terran Command. Lássuk, hogy bánnak el a Csillagközi invázió hős tengerészgyalogosai a rusnya óriásbogarakkal!
1575314940

RTS készül a Csillagközi invázió alapján

Az Order of Battle-t is jegyző The Artistocrats készít stratégiai játékot a Starship Troopers alapján. Miközben a bogarak végtelen mennyiségben hömpölyögnek felénk, a mi feladatunk lesz, hogy biztosítsuk az emberiség túlélését.