Ride 4

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Milestone, Fejlesztő: Milestone
Folytatódik a Milestone motoros sorozata.
Értékelés: 7.5

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon, így október második hetében sincs megállás. A futballrajongók és a motorosok hódolhatnak a szenvedélyüknek, a Switch-tulajok pedig bepótolhatnak egy rakás indie-gyöngyszemet.

Az új konzolokra is begördül a Ride 4

A Milestone idén októberben szállítja le a következő motoros versenyjátékát, ezzel éppen csak megelőzve az újgenerációs konzolok megjelenését. Aggodalomra semmi ok, jövő januárban befut a next-gen upgrade is.

Ride 4 - komolyan vették a motorok modellezését

Az idén ősszel várható, motorversenyre épülő Ride 4 kapott egy újabb kis videót, ami a játék engine-jével készült. Újabb motorokat láthatunk benne, amelyek elkészítésére nagy gondot fordítottak a fejlesztők a saját elmondásuk szerint.

Ride 4 - újabb előzetes érkezett

Utoljára tavaly december környékén hallhattunk róla röviden, hogy készül a Ride-sorozat következő illesztése. Most kaptunk a negyedik részből egy alig egyperces videót, ami a játék motorjával (haha) készült jeleneteket tartalmaz.

Valamikor jövőre jelenik meg a Ride 4

Kicsit több mint egy évvel a Ride 3 megjelenése után a Milestone máris bejelentette, hogy valamikor jövőre érkezik a versenyjátékának negyedik epizódja. Kaptunk egy teaser trailert is, amit a hajtás után tudtok megtekinteni.