Final Fantasy XI: Online

A Final Fantasy XI: Treasures of Aht Urhgan című MMORPG Xbox 360ra írt változata.
1697983200

Friss hírek a Final Fantasy XIV új eseményeiről

A jövő nyáron érkező Dawntrail mellett a folyamatban lévő egyéb frissítésekről és cross-over eseményekről is híreket közöltek a fejlesztők, például a Final Fantasy XVI-tal közös eseményről.
1481200081

Final Fantasy VII - csak 2018-ban jöhet a PC-s verzió

Jövőre ünnepli 30. születésnapját a Final Fantasy-sorozat és a VGLeaks információi szerint a Square Enix elképesztő mennyiségű megjelenéssel igyekszik majd a rajongókat megajándékozni.
1459519227

14 évet élt a konzolos Final Fantasy XI

Tegnap lezárult egy korszak: a Square Enix leállította a PS2-es és Xbox 360-as Final Fantasy XI szervereit. Aki viszont ragaszkodik az MMO-hoz, a PC-s verzióra még átnyergelhet, hiszen azt továbbra is támogatják.
1392904860

Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.
1383656400

Saját felhőt épít a Square Enix

A Square Enix is beszáll az össznépi cloud gaming-buliba, a cég viszont nem az OnLive- és a Gaikai-féle modellt erőltetné, inkább afféle támogató szerepet szánna a technológiának.
1382097634

Bizottság felügyelheti a Final Fantasy minőségét

Igazi veteránok felügyelhetik ezentúl a Final Fantasy-játékok minőségét, mivel a Square Enix attól tart, hogy a márka lejtmenetet vesz. A kiadó szeretné megelőzni a bajt, kérdés, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?
1364230800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.
1340801301

Nem tenne jót a Final Fantasy VII remake

A Square Enix szerint jelen pillanatban többet ártana a Final Fantasy sorozatnak a Final Fantasy VII felújított változata, mint használna. A japán kiadó-fejlesztőcég egészen addig nem akarja újra elővenni a klasszikus epizódot, míg nem rukkolnak elő egy olyan résszel, ami lepipálja azt.
1306407600

Újabb MMORPG-n dolgozik a Square Enix

A Square Enix vezérigazgatója a Final Fantasy XIV Online után (ellenére?) még több MMORPG-t szeretne, a jövőben két-három MMO-t akar párhuzamosan futtatni, mert így stabil bevételt tudna teremteni. Ami azt illeti erre szükség is van: a tavalyi pénzügyi évben a vártnál is rosszabbul teljesített a cég.
1302627600

Márpedig az MMO-játékosok nem antiszociálisak

Fromann Richárd, az ELTE PhD-hallgatója nemrég azt tűzte ki célul, hogy a lehető legátfogóbb felmérést készíti el a magyar MMORPG-játékosok szokásairól. A Gamekapcson is megjelent kérdőívet eddig mintegy 9 ezren töltötték ki, most egy közel 3 ezres részeredményt ismertetünk.