Liberated PC, SW

Képregényben játszódó kalandjáték az Atomic Wolf csapatától.
1598279520

Liberated teszt

Érdekes vállalást tett az Atomic Wolf a Liberateddel: megpróbálták keverni a digitális képregények kockáit az oldalnézetes játékok világával. A történetmeséléshez egyértelműen értenek, a játékelemeket azonban nem sikerült jól integrálniuk.
1595829600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.
1592079385

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.
1590993000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szellősen indul a június, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mivel játszani a következő napokban! A héten élesedik egyebek mellett a Riot legújabb lövöldéje, a Valorant végleges változata is.
1589882400

Liberated - előbb jelenik meg Switchre, aztán PC-re

A Liberated egy disztópikus techno-noir társadalomban játszódik, ahol az elnyomó hatalommal szemben kell felvennünk a kesztyűt. A legérdekesebb vonása, hogy a képregények kockái és a videojátékok elemei keverednek benne.
1576057845

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.