Fast & Furious: Crossroads PC, PS4, XBOXONE

Igazak voltak a pletykák, Halálos iramban-játékon dolgozik a Project CARS-csapat.
1648627200

Eltűnik a boltokból a Fast & Furious: Crossroads

A Bandai Namco egy rövid üzenettel tudatta a játékosokkal a Fast & Furious: Crossroads hivatalos weboldalán, hogy április végétől nem lehet többé megvásárolni a játékot. Indoklást nem kaptunk.
1635694380

Távozik a Slightly Mad Studios vezérigazgatója

Ian Bell, a Slightly Mad Studios alapítója és vezérigazgatója bejelentette, hogy visszavonul, miután úgy érzi, hogy a stúdió jövője biztosítva van. Bell távozását az Electronic Arts is megerősítette.
1597071600

Brit toplista: mindent letarolt a Nintendo

A Nintendo uralja a brit játékeladási toplistát, a tízes élbolyból hat pozíciót foglalnak el a Switch-exkluzív megjelenések. Az aranyérmet újra az Animal Crossing: New Horizons tudhatja magáénak.
1596880800

Megszaladt a Fast & Furious Crossroads gépigénye

A minap megjelent a Fast & Furious Crossroads, így a teljesség kedvéért elhoztuk a játék launch trailerét, valamint a PC-s rendszerkövetelményeket. Ki gondolta volna, hogy RTX 2080-as videokártya ajánlott Vin Dieselék legújabb bulijához?
1596434400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül: egy korábbi PlayStation 4-exkluzív PC-s portja, egy adaptáció és egy battle royale-szerű partijáték is helyet kapott az aktuális listánkban.
1590598800

Augusztusban érkezik az új Fast and Furious-játék

A Project CARS-szériát is jegyző Slightly Mad Studios eredetileg májusra ígérte a Halálos iramban-filmek játékadaptációját, de némi csúszással kellett számolniuk. Az új filmmel ellentétben azonban a játékra nem kell egy egész évet várnunk.
1584198000

Csúszhat a Fast & Furious: Crossroads is

Habár a Slightly Mad Studiosnál készülő Fast & Furious-adaptáció a Halálos iramban kilencedik részével párhuzamosan került volna boltokba, a film elhalasztása miatt nincs kizárva, hogy a játék is késni fog.
1580547600

Új képeken száguld a Fast & Furious: Crossroads

Újabb képek érkeztek a Project CARS-széria mögött álló stúdió legújabb versenyjátékáról, melyben a Fast & Furious-filmek világában állhatunk majd az illegális éjszakai futamok rajtrácsához.
1579338000

Friss képeken a Fast & Furious: Crossroads

A Project CARS-sorozat készítőinek új játéka a Fast & Furious-filmek hangulatát igyekszik majd a képernyőinkre varázsolni olyan sztárok segítségével, mint Vin Diesel és Michelle Rodriguez.
1576217040

TGA 2019: Készül a Fast & Furious: Crossroads

Igazak voltak a pletykák, tényleg egy Halálos iramban-játékon dolgozik a Project CARS-sorozatot is jegyző Slightly Mad Studios. A Fast & Furious: Crossroadsban a sorozat néhány színésze is felbukkan majd.