Dungeon & Dragons: Dark Alliance PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Rebootolták a Dark Alliance-t.
1672854154

A Wizards of the Coast töröl legalább öt félkész videójátékot

A Bloomberg jelentése szerint a D&D forgalmazója leáll öt projektel is, de nem maradnak ötletek nélkül.
1665669600

Új D&D-játékot készítenek a Dark Alliance fejlesztői

A Tuque Games hamvaiból feltámadó Invoke Studios első komoly fejlesztése egy AAA-kategóriás Dungeons & Dragons-videojáték lesz.
1654013400

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.
1627134900

Dungeons & Dragons: Dark Alliance teszt

Szétszéledtek a haverok, ezért nem tudtok összeülni egy jó D&D-partira? Lassan telik az idő a Baldur's Gate III megjelenéséig? Újraélnéd a régi Dark Alliance-játékokat? Nos, jelen tesztalanyunk nem lesz gyógyír egyik fenti problémára sem.
1625475600

Brit toplista: továbbra is a Mario Golf van a csúcson

Egy héttel ezelőtt Mario az élre golfozta magát a brit dobozos játékeladások listáján, és ott is maradt. Viszonylag csöndes hetet tudhatunk magunk mögött az értékesítések terén, a switches alkotások dominanciája töretlen.
1624341600

Ma megjelenik a Dark Alliance, itt a launch trailer

Ma elrajtol a Baldur's Gate: Dark Alliance szellemi örököse, hogy egy újabb kooperatív, akcióközpontú kalandban fedezhessük fel a Dungeons & Dragons világát.
1624255200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz néhány jó okunk arra, hogy a nagy nyári hőségben inkább árnyék alatt maradjunk. Az E3-as forgatagot magunk mögött tudva beindul az élet, mindegyik említésre méltó platformon érkezik legalább egy-két igazi nagyágyú.
1623308400

Dark Alliance - minden, amit tudni érdemes

Egy kiadós gameplay-előzetessel jelentkezett a Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Ezúttal a nagy Jemaine Clement narrációja mellett ismerkedhetünk meg a kaszabolós akciójáték hőseivel, a helyszínnel és a ránk váró ellenfelekkel.
1622476800

Dark Alliance - osztott képernyős mód is lesz benne

Remek hírrel jelentkeztek a Dungeons & Dragons: Dark Alliance készítői, ugyanis a srácok bejelentették, hogy a megjelenést követően egy frissítés lehetővé teszi majd, hogy osztott képernyős módban kalandozzunk az ismerősökkel.
1620930600

Dark Alliance - a premierkor bekerül a Game Passbe

Már rögtön a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Passben a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, és ez alól ráadásul nem lesz kivétel sem az xCloud, sem a PC-s része a szolgáltatásnak.