Naraka: Bladepoint

PC

Kiadó: NetEase, Fejlesztő: 24 Entertainment
Egy rejtélyes keleti birodalomban játszódik a Naraka.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tisztességes mennyiségű játék érkezik majd a napokban, köztük több fontos cím is új platformokat hódít meg: a tavalyi év egyik legjobbjának kikiáltott Hades új változataira például mindenképp érdemes lesz odafigyelni!

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

Lehet jelentkezni a Naraka: Bladepoint bétájára

Battle royale-ozni már mindenki tud, a katonáktól kezdve a szuperhősökön és mágusokon át a zselébab-emberkékig bárki. Na, de a nindzsák is? A Naraka: Bladepoint elméletben még idén megjelenik, a zárt bétát már izzítják.

TGA 2019: Lehullott a lepel a Naraka: Bladepointról

Az ígéreteknek megfelelően a NetEase és a 24 Entertainment közös projektjéről is lehullott a lepel, a kínai fejlesztés a Naraka: Bladepoint címet viseli majd, és egy közelharcra és multiplayerre kihegyezett akciójáték lesz.