Endzone - A World Apart PC

Posztapokaliptikus városépítős játék.
1652680800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét hasonlóan alakul majd a megjelenések frontján, mint a korábbiak: habár akad néhány érdekesebb premier, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra.
1587494460

Endzone - A World Apart próbakör

Az általunk megismert világ romokban, a megmaradt maroknyi túlélő pedig csak arra vár, hogy újra birtokába vehesse a Földet. Ebben egyedül csakis TE segíthetsz nekik, de nem árt vigyázni, mert a sugárzás már a spájzban van.
1585548240

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a játékkiadókon és -fejlesztőkön múlik, nem fogunk unatkozni ezen a héten sem, többek között Raccoon Citybe is visszatérhetünk egy kicsit, hogy Jill Valentine oldalán kutakodjunk az Umbrella Corporation után.
1584950400

Áprilisban korai hozzáférésű lesz az Endzone

Az Endzone – A World Apartban rád vár a Föld újra élhetővé tételének feladata. Egy túlélőkolónia vezetőjeként a természeti csapásoktól és a sugárzástól kell megvédened az embereidet, erre áprilistól korai hozzáférésben lesz lehetőséged.
1582635600

Végre mozgásban az Endzone - A World Apart

Idén tavasszal megnézhetjük, hogy hova vezethet az atomháborúval megspékelt globális felmelegedés, ugyanis pár hónap, és érkezik az Assemble Entertainment posztapokaliptikus városépítő játéka.
1576778400

Endzone: A World Apart - túlélni a világvégét

A hagyományos városépítők és a posztapokaliptikus túlélőjátékok metszéspontján készül az Endzone: A World Apart. Nincs itt szükség zombikra vagy idegen lényekre: az atomháború és a klímaváltozás épp eléggé betett az emberiségnek.