Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX SW

Remake-et kapott a GBA-s/DS-es klasszikus.
1627328460

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.
1587753600

Amerika toplista: mindent vitt a Nintendo

Az Egyesült Államokban is felpörgette a játék- és konzoleladásokat a koronavírus-járvány: az NPD Group jelentése szerint az amerikai játékpiac forgalma több mint harmadával nőtt éves szinten.
1586859540

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX teszt

Miután egy napon arra ébredsz, hogy pokémonná változtál, felkerekedsz az újdonsült barátaiddal, hogy kinyomozzátok ennek az okát. A Pokémon-sorozat kilépett a komfortzónájából, és megpróbál újat mutatni nekünk!
1584382440

Brit toplista: élen nyitott a Nioh 2

Most, hogy kicsit beindultak a játékmegjelenések, a brit eladási toplistán is akadnak érdekességek: a Nioh 2 például kapásból az élen kezdett, és ezt a pangó időszakot jellemzi, hogy még csak meg sem kellett erőltetnie magát.
1583740800

Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.
1583139600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a március, és vele együtt néhány új játék is érkezett. A héten uralkodóvá, seprűlovassá és nyomozóvá is válhatunk, míg Nintendo Switchen újra elmerülhetünk a Pokémon Mystery Dungeon világában.
1582221600

Traileren a Pokemon Mystery Dungeon remake-je

Hamarosan boltokba kerül a Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, a 2006-ban Game Boy Advance-re, illetve Nintendo DS-re megjelent játék felújított változata lesz. Nézzünk meg belőle egy új előzetest!
1578589200

Idén sem maradunk Pokémon nélkül

A Nintendo nem sokkal ezelőtt levetítette az év első Direct-adását, amelyben kifejezetten a Pokémon-sorozat újdonságaival foglalkoztak. Érkezik egy új remake, és a Sword & Shield is kiegészül majd.