Warcraft III: Reforged

PC

Kiadó: Blizzard, Fejlesztő: Blizzard
A Warcraft III: Reign of Chaos és a The Frozen Throne felújított változata.
Értékelés: Nincs még értékelve

Warcraft III: Reforged - ez állhat a bukás hátterében

A Bloomberg egyik friss jelentése szerint az Activision soha nem tartotta igazán fontosnak a Warcraft III: Reforgedot, ezért a kiadó olyan döntéseket hozott a fejlesztés alatt, amik után garantált volt a silány minőségű végeredmény.

Sylvanasról szól az új World of Warcraft-regény

Idén ősszel újabb kötettel bővül a Warcraft-univerzum könyvtára. Christie Golden legújabb regénye, a World of Warcraft: Sylvanas az elfek bukott íjásztábornokáról és a Horda korábbi vezetőjéről szól majd.

14 percnyi törölt jelenet a Warcraft-filmből

A Warcraft filmes adaptációja nem aratott osztatlan sikert, de azért akad így is néhány rajongója, főképp a játékosok közt. Nekik szól az a közel 14 percnyi videóanyag, amit a Universal a törölt jelenetekből állított össze.

Késnek a Warcraft III: Reforged frissítései

A vírushelyzet miatt csúszásban van a Blizzard a Warcraft III: Reforged frissítéseivel kapcsolatban, így az RTS rajongóinak továbbra is várniuk kell a hiányolt multiplayeres funkciók implementálására.

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.

Új RTS-en dolgoznak az ex-blizzardosok

Tegnap este bemutatkozott a Frost Giant Studios, egy olyan Blizzard-veteránokból álló fejlesztőcsapat, aminek az első és legfontosabb célja az, hogy megalkossa a következő nagy stratégiai játékot.

Méretes javítás érkezett a Warcraft III: Reforgedhoz

A Blizzard a hét végére kiadott egy nagyobb javítást a Warcraft III felújított változatához. A patch elsősorban a kritikus, de relatíve gyorsan javítható problémákat orvosolja.

Warcraft III - a botrányos rajt után itt a visszatérítés

A Blizzard csapata úgy döntött, hogy a Warcraft III: Reforged negatív fogadtatása miatt minden játékos automatikusan lehetőséget kap a visszatérítésre, független attól, hogy hány órát játszott már a játékkal.

Warcraft III - a Blizzard lecsap a játékosok ötleteire

Miután a Dota és ezáltal az egész MOBA-zsáner a Warcraft III pályaszerkesztőjéből sarjadt ki, a Blizzard mindent megtesz azért, hogy egy újabb hasonló nagy durranás ne csússzon ki a kezei közül.

Warcraft III: Reforged - befutott a gépigény

Tegnap óta kapható a Warcraft III felmelegített kiadása, a Reforged, így a Blizzard végre leleplezte, pontosan milyen gépigénnyel is bír a felújított változat. Szerencsére nem kell új gép vásárlása miatt rohangálnunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Továbbra is tart az év eleji pangás, de így is érkezik néhány cím, amin érdemes rajta tartani a szemünket. Akadnak itt várva-várt remasterek, új platformra költözött portok, de persze vadiúj játékok is.