Company of Heroes

A Warhammer 40,000: Dawn of War készítőinek második világháborús stratégiája. Nem gyenge anyag, a stílus szerelmeseinek kihagyhatatlan játék!
1696831200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Old-school dinók, az elesettek fejedelmei, kísértetjárta kastélyok és még sok más vár ránk ezen a héten. Gyertek és nézzük meg közösen a megjelenéseket, illetve a premiereket, hogy biztos ne maradjunk le semmiről!
1693933200

Company of Heroes kollekció érkezik Nintendo Switch-re

A Feral Interactive bejelentette, hogy a híres RTS játékuk, a Company of Heroes tiszteletét teszi Nintendo Switch konzolokon is. Egy ütős trailer kíséretében érkezett a hír.
1657562012

Nagy bejelentésre készül a Relic Entertainment

Valami izgalmas készül a Relic Entertainment háza táján. A Company of Heroes 3 fejlesztői egy nagy leleplezést tábláztak be holnap estére.
1640088000

Távozott az Age of Empires IV dizájnigazgatója

Quinn Duffy több mint húsz év szakadatlan munka után elhagyta a Relic Entertainment csapatát. A stratégiairól híres stúdió oszlopos tagja olyan címeket vitt sikerre, mint a Company of Heroes vagy az Age of Empires IV.
1626163200

Világháborús RTS-t teasel a Relic Entertainment

Nagy leleplezésre készül a Company of Heroes csapata. A Relic Entertainment hivatalos Twitch-csatornáján feltűnt egy visszaszámlálás, amely, úgy tűnik, egy újabb második világháborús stratégiai játékot vezet fel.
1599458400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az igazi nagyágyúk elkerülik ezt a hetet, a következő napokban sem maradunk játékmegjelenések nélkül, sőt kifejezetten sűrűnek ígérkezik a mezőny. Ezúttal is listába szedtük az újdonságokat.
1598083200

Mobilokra költözik a Company of Heroes

Hamarosan az okostelefonokat is meghódítja minden idők egyik legjobb második világháborús stratégiája, a Company of Heroes. Az irányítást teljes mértékben a kisképernyőkhöz igazították a fejlesztők.
1581577200

Tabletre költözik a Company of Heroes

Igaz, egyelőre kizárólag iPadre, de legalább jó hír, hogy a megjelenésre már nem kell várnunk, ugyanis a legendás RTS még a mai nap során átköltözik az érintőképernyős gépek világába.
1559739600

Társasjátékként tér vissza a Company of Heroes

A Relic legendás világháborús RTS játéka hiába az egyik legnépszerűbb stratégiai alkotás a világon, folytatásra a közeljövőben nem igazán számíthatunk. Viszont más a helyzet a társasjátékok piacán.
1475673300

Company of Heroes-címek az új Humble Bundle-ben

A napokban elrajtolt az új Humble Bundle, melyben ezúttal a tizedik születésnapját ünneplő Company of Heroes kapta a főszerepet. Egy dollárért már miénk lehet az első rész, de a folytatásért sem kell sokat fizetni.