Curse of the Dead Gods PC, PS4, SW, XBOXONE

Akciódús roguelike, amiben egy ősi templom mélyére ereszkedünk. Misztikus ereklyék adhatnak új képességeket, de lassan meg is rontanak.
1651074720

Frissítve: Felsorakoznak a PlayStation Plus májusi játékai

Kár is lenne meglepődnünk rajta: ebben a hónapban is idő előtt leleplezték a PlayStation Plus következő ajándékait. Ha minden igaz, májusban focisták, sírrablók vagy vikingek lehetünk.
1637848800

A Dead Cells új DLC-je más indie-ktől kölcsönöz

Igazán nem állíthatjuk, hogy a Motion Twin magára hagyta volna a Dead Cellst az elmúlt években. A megannyi frissítés sorában a legújabb a sorstársakra tekint ki: népszerű indie játékok teszik tiszteletüket egy DLC erejéig.
1628064000

Tovább bővül augusztusban az Xbox Game Pass

Még csak fél lábbal léptünk be augusztusba, a Microsoft azonban máris bemutatta az Xbox Game Pass legújabb üdvöskéit. Gördeszkás klasszikusokkal és nagyszerű indie címekkel bővül az előfizetéses szolgáltatás.
1617804000

Találkozik a Curse of the Dead Gods és a Dead Cells

Két izgalmas indie roguelike áll össze egy crossover erejéig: ez lesz a Curse of the Dead Cells update. A Curse of the Dead Gods sötét templomaiban a Dead Cells fegyvereit és elátkozott ládáit láthatjuk viszont.
1615839000

Curse of the Dead Gods teszt

Ezer kalandfilmből tudjuk már, hogy ősi templomokba alászállni nem veszélytelen vállalkozás. A Curse of the Dead Godsban mégis pontosan ezt tesszük – a kazamatákban sok kincs és annál is több halál vár ránk.
1613977200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múltheti szárazság után éppen ideje volt, hogy február utolsó napjaira egy kicsit megenyhüljön az ilyenkor megszokott uborkaszezon. Lássuk, hogy milyen játékok mellett köszönthetjük a tavaszt!
1613574000

Áttekintő előzetesen a Curse of the Dead Gods

Nyakunkon már a Curse of the Dead Gods megjelenése, ezért a fejlesztők egy áttekintő előzetesben mutatják be nekünk aprólékosan, miről szól és hogyan működik a legújabb roguelike akciójáték.
1610712000

A Curse of the Dead Gods elhagyja az early accesst

Majd' egyévnyi korai hozzáférés után a Passtech csapata úgy látja, elkészült legújabb játékuk, a Curse of the Dead Gods. A hamarosan megjelenő izometrikus roguelike-ban egy elátkozott templom termeit és kincseit kell felfedeznünk.
1589203680

Curse of the Dead Gods próbakör

"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!" De ha egy azték kincsekkel megpakolt katakomba felfedezése és kifosztása a tét, akkor egy sokat látott, harcedzett felfedező biztosan nem futamodik meg a bejárat előtt.
1583308800

Curse of the Dead Gods - indul az Early Access

A Masters of Anime készítőinek vadonatúj izometrikus roguelike-játéka mostantól elérhető a Steam korai hozzáférésű kínálatában. A rajt örömére pedig még egy friss előzetest is kaptunk az ősi templomok mélyéről.