Backbone PC, PS4, SW, XBOXONE

Antropomorf állatok világában játszódó, noir nyomozós játék.
1635142380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.
1634713200

Mit hoz még nekünk a Game Pass októberben?

Tíz nap van még hátra az októberből, és remélhetőleg egy percig sem gondoltátok, hogy friss Xbox Game Pass-megjelenések nélkül kell kihúznotok ezt az időszakot! A Microsoft elárulta, hogy minden újdonságokra számíthatnak még az előfizetők.
1622613600

Újabb négy játékkal bővül a Game Pass kínálata

Menetrendszerűen bővíti tovább a Microsoft az Xbox Game Pass kínálatát, a minap pedig az is kiderült, hogy mely címekre számíthatnak az előfizetők a júniusi hónap első felében. Lássuk a felhozatalt!
1616835600

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.
1581667200

Backbone - egy noir mosómedve kalandjai

A Backbone-ban egy ballonkabátos mosómedve, Howard Lotor nyomozását követhetjük, ahogy egy elsőre hétköznapinak látszó ügy végére próbál járni az antropomorf állatok lakta, alternatív Vancouverben.