Pumpkin Jack PC, PS4, SW, XBOXONE

3D-s akció-platformer, amelyben Pumpkin Jack igyekszik biztosítani az Örök Éjszaka Átkának fennmaradását.
1635142380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.
1632924000

Next-genesedik a Pumpkin Jack

Az idei halloween sem múlhat el a Pumpkin Jack tökfejű hőse nélkül. A MediEvilt idéző 3D-s platformjáték tavaly már minden főbb platformra elért, de hamarosan az újgenerációs konzolokra is befut.
1613977200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múltheti szárazság után éppen ideje volt, hogy február utolsó napjaira egy kicsit megenyhüljön az ilyenkor megszokott uborkaszezon. Lássuk, hogy milyen játékok mellett köszönthetjük a tavaszt!
1612972800

Végre a PS4-et is beveszi Pumpkin Jack

A Pumpkin Jack tavaly ősszel menetrendszerűen befutott, igaz, a PlayStation 4-tulajok nem vehették ki a részüket a 3D-s platformermókából. A készítők még a hónapban pótolják ezt a hiányosságot.
1603202400

Launch traileren a Pumpkin Jack

Nicolas Meyssonnier egyszemélyes projektje, a Tim Burton stílusából nagykanállal merítő Pumpkin Jack három nap múlva elérhetővé válik, aminek az örömére most érkezett egy launch trailer is a 3D-s platformjátékból.
1602136800

Elindult az őszi Steam Game Festival

Ha épp nem tudod, hogy ezeken az esős, álmos napokon mit játssz, a Steam Game Festival kisegít. Az őszi kiadás ismét számtalan játékdemóval és fejlesztői live streammel vár, úgyhogy van bőven mit felfedezned.
1602068400

Még a hónapban megjelenik a Pumpkin Jack

A MediEvilre hajazó, színes platformerjátéknak ígérkező Pumpkin Jack ért az időzítéshez: a tökfejű rosszfiúval halloween előtt kezdhetjük megkeseríteni Boredom Kingdom parasztjainak életét.
1582038004

Pumpkin Jack - platformer a MediEvil nyomdokain

Boredom Kingdom lakói unalmas figurák, ezzel pedig az Ördög agyára mennek. Amikor rájuk szabadítja az Örök Éjszaka Átkát, még képesek azt is tönkretenni egy ősi mágus megidézésével. Jacken múlik, hogy a kotnyeles parasztok ne nyerjenek.