Othercide

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Focus Home Interactive, Fejlesztő: Lightbulb Crew
Ígéretes taktikai szerepjáték a Lightbulb Crew csapatától.
Értékelés: 8.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az igazi nagyágyúk elkerülik ezt a hetet, a következő napokban sem maradunk játékmegjelenések nélkül, sőt kifejezetten sűrűnek ígérkezik a mezőny. Ezúttal is listába szedtük az újdonságokat.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.

Othercide - videón az ellenség

A Lightbulb Crew játékában más dimenzióból származó lényekkel gyűlik meg a bajunk. A fekete-fehér (helyenként vörös) látványvilág már önmagában hatásos, de a bossok dizájnja is rémálomból való – ők kaptak most egy saját előzetest.

Júliusban jön az Othercide

Az egészen egyedi látványvilággal rendelkező Othercide-hoz végre megjelenési dátumunk is van. A Lightbulb Crew körökre osztott szerepjátékában az emberiség sorsáért küzdünk egy haldokló idővonalon a más valóságból érkező rémek ellen.

Ígéretes taktikai RPG-nek tűnik az Othercide

A PAX East apropóján jelentette be (újra) a Focus Home Interactive és a Lightbulb Crew a legújabb közös projektjét. Az Othercide egy ígéretes, sajátos látványvilággal felvértezett taktikai szerepjáték lesz.