TrackMania (2020)

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Nadeo, Fejlesztő: UbiSoft
Remake-et kap a TrackMania Nations.
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2021: Futottak még a Ubisoft Forward adásán

A Ubisoft természetesen a már jelenleg piacon lévő játékairól sem feledkezett meg. Lássuk, hogyan alakul a For Honor, a The Crew 2, a Trackmania és a Brawlhalla jövője! Ja, és a stúdió filmes divíziója is megrebegtette a szárnyait.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jól időzített a nyár, a héten ugyanis nem sok videojátékos újdonság érkezik a boltok polcaira. A filmkedvelők azonban örülhetnek, hosszú kényszerszünetet követően újra lesznek filmpremierek!

Így fest az új TrackMania üzleti modellje

Háromféle kiadásban érhetjük majd el júliustól a remake-elt TrackMania Nationst: habár a tartalom egy jelentős részéhez ingyen is hozzáférhetünk majd, az összes nyalánkságért már fizetnünk kell. Előfizetnünk.

Trailert és új premierdátumot kapott a TrackMania

A Ubisoft Nadeo ismét életet lehel a TrackMania Nations nemzeteket megmozgató versenyjátékába egy remake keretei közt. A csak simán TrackMania néven futó program sajnos két hónapot késik, cserébe viszont kaptunk egy látványos trailert.

Remake-et kap a TrackMania Nations

A TrackMania Grand League döntőjén a Ubisoft Nadeo bejelentette: idén májusban vadiúj formában tér vissza a komplett nemzeteket rajtrács mögé állító TrackMania Nations. Ennek kapcsán megérkeztek az első látnivalók is.