Skater XL

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Easy Days Studios, Fejlesztő: Easy Days Studios
Valódi gördeszkás helyszíneken játszódó gördeszkaszimulátor.
Értékelés: Nincs még értékelve

Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.

Három rajongói térképpel érkezik a Skater XL

A Skater XL július végéig még a Steam Early Access-periódusát tapossa, de máris óriási tartalomkészítő közösség alakult ki a játék körül. Az Easy Day stúdió csapata három rajongói pályát beválogatott a hivatalos térképek közé.

Remekül fest a Skater XL

A Future Games Show digitális színpadán is fellépett a Skater XL. Az Easy Day Studios gördeszkás játékát egy kaliforniai középsuli környezetében láthattuk, a valósághű fizikán alapuló mozgás pedig nagyon meggyőzőnek tűnik.

Skater XL - Switchen is frankó a deszkázás

Nem fuldoklunk mostanában a gördeszkás játékokban, főleg nem Nintendo Switchen. Szerencsére az Easy Day Studios a Nintendo konzoljára is elhozza a Skater XL-t, a játék pedig itt is remekül néz ki.

Csúszik a Skater XL megjelenése egy keveset

Ismét egy csúszásról számolunk be, sajnos úgy néz ki, hogy a Skater XL debütálására is egy pár héttel később számíthatunk csak. A fejlesztők nem részletezték, hogy miért váratnak bennünket.

Skater XL - kiderült a pontos megjelenési dátum

Nem kell már sokat aludnunk, hamarosan virtuális gördeszkára pattanhatunk a Skater XL-ben. Reméljük, hogy az Easy Day Studios munkája betölti majd a Skate- és Tony Hawk-játékok után hagyott űrt a játékosok szívében!

Júliusban rajtol a Skater XL végleges változata

Habár a Steam Early Access-szekciójában már elérhető, a nyár folyamán a végleges változatot is megkapjuk a Skater XL-ből, azt ráadásul mindjárt négy platformon is.

PlayStation 4-re tart a Skater XL

A készítői nemrég jelentették be, hogy PlayStation 4-re is meg fog jelenni a Skater XL, így ez lesz az első gördeszkás játék majd' egy évtizede, ami minden jelentős platformon tiszteletét teszi.