Skater XL PC, PS4, SW, XBOXONE

Valódi gördeszkás helyszíneken játszódó gördeszkaszimulátor.
1628269200

Skater XL - megérkezett a multiplayer

Örök igazság, hogy a legeszementebb deszkás trükkök csak akkor történtek meg valójában, ha azt a haverok is a saját szemükkel látták. Mától végre együtt pusztíthatjuk a félcsöveket és korlátokat a Skater XL-ben.
1618149600

Multiplayer játékmódot tesztel a Skater XL

Még mindig bajos a deszkás haverokkal együtt zúzni az utcákon, de az Easy Day Studios dolgozik egy virtuális megoldáson. Jelenleg tesztelnek egy többjátékos módot a Skater XL-hez, amelyben akár tízen is nyakunkba vehetjük a várost.
1611586800

Újabb közösségi pályával bővül a Skater XL

A Skater XL-t fejlesztő Easy Day Studios eddig is nagy becsben tartotta a rajongói hozzájárulást, ez pedig most sincs másképp, hiszen a gördeszkás játék legújabb hivatalos pályája is a közösségtől érkezik.
1596524400

Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.
1595829600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.
1593601200

Három rajongói térképpel érkezik a Skater XL

A Skater XL július végéig még a Steam Early Access-periódusát tapossa, de máris óriási tartalomkészítő közösség alakult ki a játék körül. Az Easy Day stúdió csapata három rajongói pályát beválogatott a hivatalos térképek közé.
1592141400

Remekül fest a Skater XL

A Future Games Show digitális színpadán is fellépett a Skater XL. Az Easy Day Studios gördeszkás játékát egy kaliforniai középsuli környezetében láthattuk, a valósághű fizikán alapuló mozgás pedig nagyon meggyőzőnek tűnik.
1592046000

Skater XL - Switchen is frankó a deszkázás

Nem fuldoklunk mostanában a gördeszkás játékokban, főleg nem Nintendo Switchen. Szerencsére az Easy Day Studios a Nintendo konzoljára is elhozza a Skater XL-t, a játék pedig itt is remekül néz ki.
1591516800

Csúszik a Skater XL megjelenése egy keveset

Ismét egy csúszásról számolunk be, sajnos úgy néz ki, hogy a Skater XL debütálására is egy pár héttel később számíthatunk csak. A fejlesztők nem részletezték, hogy miért váratnak bennünket.
1588698000

Skater XL - kiderült a pontos megjelenési dátum

Nem kell már sokat aludnunk, hamarosan virtuális gördeszkára pattanhatunk a Skater XL-ben. Reméljük, hogy az Easy Day Studios munkája betölti majd a Skate- és Tony Hawk-játékok után hagyott űrt a játékosok szívében!