Amnesia: Rebirth

PC, PlayStation 4

Kiadó: Frictional Games, Fejlesztő: Frictional Games
Visszatért az Amnesia-sorozat, méghozzá a Frictional Games gondozásában.
Értékelés: 9.0

Horror nélkül is játszható az Amnesia: Rebirth

Ingyenes frissítést kapott az Amnesia: Rebirth, ami magával hozta az Adventure Mode-ot, és ennek köszönhetően már azok is élvezhetik a Frictional Games játékát, akik nem szeretnének a kaland közben rettegni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héttel tagadhatatlanul is a vihar előtti csend állapotába kerültünk, elvégre egy pár nap múlva berobban a nagy novemberi játékdömping. Ettől függetlenül a héten a horrorrajongók nem csak a hosszú hétvégének örülhetnek majd.

Fejlesztői videón az Amnesia: Rebirth

Az Amnesia-sorozat harmadik epizódja már itt van a sarkon. A Frictional Games most egy kicsivel több mint negyedórás gameplay-videón mutatja be a Rebirth néhány játékelemét, többek közt azt, hogy az elménk ismét nem lesz a barátunk.

Sztorielőzetest kapott az Amnesia: Rebirth

Kereken tíz nap múlva folytatódik az Amnesia-sorozat a legújabb epizódjával, a Rebirthszel, amiről most egy vadonatúj előzetes is befutott. A videóban a történet és a helyszínül szolgáló sivatag, valamint ősi romok kapták a rivaldafényt.

Öt percig mozog az Amnesia: Rebirth

Hosszabb gameplay kedvcsinálóval jelentkezett a Frictional Games az Amnesia: Rebirth kapcsán, amely példásan bizonyítja: a félelemkeltéshez és az izgalomhoz nem szükséges mindig koromsötét.

Halloweeni rémség lesz az Amnesia: Rebirth

Egy félelmetes előzetes kíséretében kapta meg a hivatalos megjelenési dátumát az Amnesia: Rebirth. Az október 20-án érkező horrorjáték tökéletes időzítéssel érkezik azok számára, akik egy kis halloweeni borzongásra vágynak.
  • Írta: szlav
  • 1 komment

Folytatódik az Amnesia-sorozat

Újabb résszel jelentkezik az Amnesia-sorozat, a folytatást ráadásul ismét a Frictional Games fejleszti majd. Az Amnesia: Rebirth idén ősszel jelenik meg, és már bele is leshetünk egy gyors trailer erejéig.