Call of Duty: Warzone

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Infinity Ward
Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.
Értékelés: 7.5

Véget érhet a Call of Duty éves megjelenési ciklusa?

Komoly változtatásokat hozhat a Microsoft és az Activision Blizzard dealje. A Bloomberg értesülései szerint a Call of Duty fejlesztőstúdiói szívesen lassítanának a 2005 óta futószalagon érkező széria megjelenési ciklusán.

Csúszik a Vanguard és a Warzone második szezonja

A Call of Duty hivatalos oldalán megjelent egy közlemény, amiben az Activision megerősítette, hogy a játékokkal kapcsolatos komoly hibák miatt elhalasztják a Vanguard és a Warzone új szezonját, és a problémák orvoslására fókuszálnak.

A szokásosnál korábban érkezhet az új Call of Duty

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy idén ősszel érkezik a 2019-es Modern Warfare folytatása, egy ipari bennfentes szerint azonban a Call of Duty: Vanguard alacsony eladásai miatt az Activision a szokásosnál korábban piacra dobhatja az új címet.

Az Activision beperelt egy csalásokat készítő oldalt

Az Activision megelégelte, hogy minden próbálkozása ellenére továbbra is tönkreteszik a csalók a Warzone-rajongók játékélményét, ezért a kiadó úgy döntött, bíróság elé cibálja azokat, akik különböző csalásokat árulnak az interneten.

Ezen a hétvégén is ingyenes lesz a Vanguard multija

Hamarosan kezdetét veszi a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone ünnepi eseménysorozata, ennek részeként pedig ismét ingyenessé válik a franchise fősodrát erősítő játék multiplayer módja.

Jövőre jöhet a Warzone mobilos változata

Hivatalosan még nem jelentette be az Activision, hogy mobilokra költöztetné a Warzone-t, de a tavalyi év után újabb bizonyítékok kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy jövőre befuthat a játék hordozható változata is.

Call of Duty: Warzone - trailerrel várjuk az új szigetet

Nagy nap lesz a holnapi a Call of Duty: Warzone-játékosok számára, hiszen élesedik a battle royale új szigete, a csendes-óceáni Caldera. A készítők egy launch trailerrel is előrukkoltak ennek apropóján.

TGA 2021: Távol marad az Activision Blizzard

Az Activision Blizzard körüli botrányok után a kiadó nem képviselteti magát az idei esztendő utolsó nagy játékeseményén, a The Game Awardson. Ezt a műsor vezetője, Geoff Keighley jelentette be a Twitteren.

Emelés helyett kirúgták a Call of Duty tesztelőit

Több mint tizenkét QA-tesztelőtől vált meg a minap az Activision és a Raven Software. A Call of Duty: Warzone minőségellenőrzéséért felelős alkalmazottak fizetésemelésre számítottak, de ehelyett ajtót mutattak nekik.

Nézzük meg közelebbről a Warzone új szigetét!

Némi késést követően jövő héten érkezik meg a Call of Duty: Warzone új szigete, amelyet most alaposabban is szemügyre vehetünk az új trailernek és a hivatalos térképnek hála.

Késik egy keveset a Call of Duty: Warzone Pacific

A vártnál egy kicsit többet kell várnunk arra, hogy ejtőernyőt bonthassunk Caldera trópusi szigete felett. A Call of Duty: Warzone nagy frissítése az eddig ismert megjelenési dátum után egy héttel érkezik meg.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Az egész sorozatból tilthatják a Call of Duty csalóit

A Call of Duty: Warzone következő nagy frissítésével élesedik a Ricochet, a széria új anti-cheat rendszere, melynek bevezetése után az Activision nem bánik majd kesztyűs kézzel a csalókkal. A széria összes részéből repülhetnek a bűnösök.

Call of Duty: Warzone - egy új kor kezdete

Megjelent a Call of Duty: Vanguard, hamarosan pedig a Warzone is visszatekeri az idő kerekét a 80-as évekből egészen a második világháborúig. A legújabb videóból megtudhatjuk, hogyan ér össze ez a két korszak.

Morális döntések az új Modern Warfare-ben?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Call of Duty-sorozat következő felvonása a Modern Warfare folytatása lesz, a második epizód pedig több fronton is újdonságot hoz magával. Például morális döntéseinkkel befolyásolhatjuk a játék menetét.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Call of Duty: Warzone - beköszöntött a halloween

Kezdődhet a félelem és reszketés Verdanskban, na de nem a Hunter S. Thompson-féle! A halloween közeledtével egy olyan hátborzongató eseménysorozat veszi kezdetét a Call of Duty: Warzone-ban, amire még a Sikoly is meg lett hívva.

Call of Duty: Vanguard - kiszivárgott az anti-cheat

Az Activision alig néhány napja leplezte le a Call of Duty: Vanguard és a Warzone új anti-cheat rendszerét, a hírek szerint az új csodavédelem máris kiszivárgott. Ezzel a csalások készítői komoly előnyre tehetnek szert.

Új anti-cheat rendszert kapnak a Call of Duty-játékok

A legtöbb multiplayer játék örökös rákfenéjét képezik a csalók, akik folyamatos fegyverkezési versenyben vannak a fejlesztőkkel. Az Activision most egy új, szigorú csalásellenes rendszert tervez bevezetni több Call of Duty-játékba is.

CoD: Warzone - tartalmas lesz a hatodik szezon

Jövő héten elrajtol a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone utolsó, hatodik szezonja, ami alaposan feje tetejére állítja a dolgokat Verdanskban, de közben a játék zombimódja és a multiplayer is tartalmas újdonságokkal gazdagodik.