I Am Fish PC

A Surgeon Simulatorral és az I Am a Breaddel már komoly hírnevet szerzett Bossa Studios újabb játékkal örvendezteti meg a játékosokat, melyben ezúttal egy aranyhallal kell utat találnunk az akváriumunk és az óceán közt.
1661765400

A TinyBuildnél landoltak a Bossa Studios játékai

A Bossa Studios a jövőben más projektekre szeretne fókuszálni, ezért a legnépszerűbb játékait eladta a TinyBuild kiadónak.
1639497600

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.
1631642400

Bőven jön még a hónapban játék a Game Passbe

Gördeszkás madarak, árnyak között rejtőző nindzsák, jeges óceánok és ősi csodákkal teli sivatagok várnak még ránk szeptemberben, ha van a kezünk ügyében egy Xbox Game Pass-előfizetés.
1631512800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyári uborkaszezont messze magunk mögött tudva belevethetjük magunkat a szeptemberi játékzuhatag következő nagy hullámába. Mindegy, hogy melyik platformot preferáljuk, unatkozni sehol nem fogunk.
1629892800

Már nem kell sokat várnunk az I Am Fishre

Mintha a Némó nyomában elevenedne meg a Bossa Studios új játékában, csak éppen a csapat a már jól ismert stílusában nyúlt a témához. Az I Am Fish szeptemberben kerül boltokba.
1583834400

I Am Fish - mókuskerekezés az akváriummal

A Surgeon Simulatorral és az I Am Breaddel már komoly hírnevet szerzett Bossa Studios újabb játékkal örvendezteti meg a játékosokat, melyben ezúttal egy aranyhallal kell utat találnunk az akváriumunk és az óceán közt.