NieR: Reincarnation Mobil

Mobilokra is beköltözik a Nier világa.
1625151600

A hónap végén jelenik meg a NieR: Reincarnation

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a NieR-sorozat mobilos vadhajtása, a NieR: Reincarnation. A Square Enix egy trailer társaságában jelentette be, hogy még ebben a hónapban lecsaphatunk az akció-szerepjátékra.
1623617237

E3 2021: Ezeket tartogatta még a Square Enix

A nagyobb Square Enix-bejelentések mellett volt néhány kisebb is, amelyek többnyire a különböző mobilos játékokat érintették. Jön új Hitman Sniper, ünnepel a Final Fantasy: Brave Exvius, és a Marvel's Avengers új DLC-je is közeleg.
1600966800

Áprilisban érkezik a Nier Replicant felújított kiadása

A Square Enix a Tokyo Game Show apropóján jelentette be egyebek mellett, hogy jövő áprilisban kerül boltokba a Nier Replicant felújított változata. Szerencsére nem váratnak bennünket sokáig a japán premiert követően.
1594638000

Gameplay traileren a mobilos Nier

Gameplay előzetes érkezett a Nier-sorozat mobilos vadhajtásához, a Reincarnationhöz. A kedvcsináló ad egy kis ízelítőt a felfedezésből, emellett közelebből is megmutatja nekünk a harcokat.
1587232800

Mozgásban a NieR: Reincarnation

Végre élesben, mozgás közben is láthatjuk az iOS-re és Androidra bejelentett NieR: Reincarnationt. A Square Enix felügyelete alatt készülő mobiljátékról nem sok részletet árultak el, de a szegényes infómorzsák közt érkeztek jó és rossz hírek is.
1585562400

Mobilokra érkezik a NieR: Reincarnation

A hétvégi NieR-bejelentéssorozatot a NieR: Reincarnation hírével zárjuk: a korábban Dark munkacímen készült alkotással a Square Enix mobilokon is elhozza nekünk a NieR világát.