Mortal Shell

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Playstack, Fejlesztő: Cold Symmetry
Újabb versenyző a soulslike-játékok piacán.
Értékelés: 7.0

Kérkedik a Mortal Shell a legújabb előzetesében

A megszokottól egy kicsit eltérően, majdnem egy hónapra a megjelenése után kapta meg a maga dicsekedős videóját a Mortal Shell, amiből kiderül, hogy az újságírók kifejezetten szerették a Cold Symmetry soulslike akció-RPG-jét.

Launch trailert kapott a Mortal Shell

Két nappal ezelőtt jelent meg, és ennek örömére egy nagyon rövid, de annál látványosabb előzetest kapott a Cold Symmetry boszorkánykonyhájában kotyvasztott soulslike akció-szerepjáték, a Mortal Shell.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A négynapos hétvégén sem maradunk játékok nélkül, a következő napokban is érkezik néhány olyan cím, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Lássuk a heti játékmegjelenések listáját!

Még augusztusban megjelenik a Mortal Shell

Már nem kell sokat várni a Mortal Shellre, a Cold Symmetrynél készülő soulslike akció-szerepjátékra. A csapat úgy döntött, hogy még izzasztóbbá varázsolja az augusztusunkat.

Nézz bele a Mortal Shell első félórájába!

A rövid trailerek után végre egy hosszabb gameplay videón is megcsodálhatjuk a Cold Symmetry háza táján készülő soulslike akció-szerepjátékot, a Mortal Shellt, amely le sem tagadhatná, hogy mi volt a nagy ihletadó.

Mortal Shell - egy évig csak az Epic Store-ban kapni

Az elkövetkező hónapokban már kezünkbe vehetjük a Mortal Shellt, a Cold Symmetry soulslike akció-szerepjátékát. A PC-seknek viszont várniuk kell, ha a Steamen szeretnék sajátjukénak tudni, mert egy éven át Epic-exkluzív lesz a játék.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

Mortal Shell - ismét mozgásban a sötét soulslike

Az áprilisi leleplezés után most végre alaposabban is megismerkedhetünk a Mortal Shell sötét, kegyetlen világával. Az IGN Summer of Gaming műsorán egy rövid előzetest és egy jó adag játékmenetet is láthattunk.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Ígéretes soulslike-nak tűnik a Mortal Shell

Ritka, hogy egy játékbejelentést bolondok napjára időzítenek, a Playstack és a Cold Symmetry azonban mit sem törődve a tradíciókkal, tegnap jelentette be a Mortal Shell című soulslike-ját.