Observer: System Redux

PC, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Aspyr, Fejlesztő: Bloober Team
Az Observer remasterelt kiadása.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Observer: System Redux - ízelítő az új ügyekből

Újabb gameplay videóval jelentkezett a Bloober Team az Observer: System Redux kapcsán, az ötperces anyag a felújított változat vadonatúj mellékküldetéseiből ad egy kis ízelítőt.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Next-gen nyitócím lesz az Observer: System Redux

A Bloober Team cyberpunk horrorjátékának felújított, kicsinosítgatott változata az újgenerációs konzolokat célozza elsősorban, ezt eddig is tudtuk. Most már azt is tudjuk, hogy a konzolok megjelenésének napján játszható is lesz.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Tölthető az Observer: System Redux PC-s demója

Az Observer next-gen konzolokat célzó definitív változata, a System Redux karácsony környékén jelenik majd meg. A PC-s változat megerősítésével egy időben demót is kaptunk, amiben magunk vehetjük szemügyre, mennyit változott a játék.
  • Írta: gorien
  • 1 komment

Ennyit szépült az Observer grafikája

Az idei év végén a következő generációs konzolokra is kiadja a Bloober Team a cyberpunk horrorjátékát, a minap pedig kaptunk egy összehasonlítóvideót, amiből kiderül, mennyit szépült az Observer az eredeti kiadás megjelenése óta.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Így fest az Observer: System Redux

Idén újra visszatér az Observer, a Bloober Team pszichológiai horrorjátéka, melyben a jövő hackerei mások tudatát és álmait is megfertőzhetik. Az új generációra felkészülve végre 4K-ban, 60 fps-sel is megismerhetjük ezt a sötét világot.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Itt az Observer: System Redux bemutatkozóvideója

A bejelentés alapján most már végképp egyértelmű, ha a cím nem volt eddig is árulkodó: a System Redux nem a 2017-es játék folytatása, hanem az újgenerációs remasterje. De a friss vizualitáson túl részben új történetet is ígérnek a készítők.

Bemutatkozott az Observer: System Redux

Az év eleje óta tudjuk, hogy a Bloober Team a 2017-es Observer folytatásán dolgozik, ma pedig egy címet és egy rövid teasert is kaptunk. De biztosan új rész lesz az Observer: System Redux?