Observer: System Redux PC, PS5, XSX

Az Observer remasterelt kiadása.
1688021607

A Bloober Team felhagy a pszichológiai horrorjátékok készítésével

A Layers of Fear felújított és kibővített változata június közepén jelent meg: a fejlesztők szerint ekkor lezárult egy korszak.
1626069600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan begördülnek a Codemasters legújabb Forma 1-es járgányai, és Link is visszatér egy régi kaland felújított változatához. Lássuk, milyen megjelenések várnak ránk az elkövetkező hét napban!
1607448420

Observer: System Redux teszt

Alig három évvel a megjelenése után kapott felújított változatot az Observer, a grafikailag feltuningolt kiadás pedig azon kevés játékok közé tartozik, amely kizárólag PC-re és az új generációs konzolokra jelent meg.
1605510840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.
1601362800

Observer: System Redux - ízelítő az új ügyekből

Újabb gameplay videóval jelentkezett a Bloober Team az Observer: System Redux kapcsán, az ötperces anyag a felújított változat vadonatúj mellékküldetéseiből ad egy kis ízelítőt.
1600581600

Next-gen nyitócím lesz az Observer: System Redux

A Bloober Team cyberpunk horrorjátékának felújított, kicsinosítgatott változata az újgenerációs konzolokat célozza elsősorban, ezt eddig is tudtuk. Most már azt is tudjuk, hogy a konzolok megjelenésének napján játszható is lesz.
1598605200

Tölthető az Observer: System Redux PC-s demója

Az Observer next-gen konzolokat célzó definitív változata, a System Redux karácsony környékén jelenik majd meg. A PC-s változat megerősítésével egy időben demót is kaptunk, amiben magunk vehetjük szemügyre, mennyit változott a játék.
1598112000

Ennyit szépült az Observer grafikája

Az idei év végén a következő generációs konzolokra is kiadja a Bloober Team a cyberpunk horrorjátékát, a minap pedig kaptunk egy összehasonlítóvideót, amiből kiderül, mennyit szépült az Observer az eredeti kiadás megjelenése óta.
1591866000

Így fest az Observer: System Redux

Idén újra visszatér az Observer, a Bloober Team pszichológiai horrorjátéka, melyben a jövő hackerei mások tudatát és álmait is megfertőzhetik. Az új generációra felkészülve végre 4K-ban, 60 fps-sel is megismerhetjük ezt a sötét világot.
1591855200

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.