Vampire: The Masquerade - Shadows of New York PC, PS4, SW, XBOXONE

Kiegészült a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York.
1619614800

Filmes univerzumot kap a World of Darkness

A White Wolf által alapított szerepjátékvilág, amelyen belül több videojáték is készült már, idővel filmes univerzummal is bővülni fog. A World of Darkness-alkotások fejlesztéséért az a cég felel majd, ami a netflixes Vaják-sorozatért is.
1602271320

Vampire: Shadows of New York teszt

Idén ki sem látszom a vámpíros játékokból, most a Coteries of New York standalone spinoffjában vettem nyakamba ismét New Yorkot: elmerültem a mocskos, véres sötétségben, ahol senkiben sem bízhatok, és semmi sem az, aminek látszik.
1599458400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az igazi nagyágyúk elkerülik ezt a hetet, a következő napokban sem maradunk játékmegjelenések nélkül, sőt kifejezetten sűrűnek ígérkezik a mezőny. Ezúttal is listába szedtük az újdonságokat.
1598443200

Közeleg a Vampire: Shadows of New York

Már nem kell sokat várnunk a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York önállóan futtatható kiegészítőjére, a Draw Distance csapata bejelentette a napra pontos megjelenési dátumot hozzá.
1596042000

Traileren a Vampire: Shadows of New York

Nincs már messze a Vampire: The Masquerade - Shadows of New York megjelenése, így a Draw Distance csapata megajándékozott minket egy friss kedvcsinálóval.
1586606400

Kiegészül a Vampire: Coteries of New York

Önállóan futtatható kiegészítővel bővül a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York, a Draw Distance vizuális novellája. Ha minden jól megy, az expanzió még idén megjelenik az összes fontosabb platformon.